anonim_4396
| Anonim întreabă:

Intrebare Metin2ro...
Unu ii daduse iteme din greseala unui prieten, tovarasu meu se lasase si me`a dat mie iteme, eu facusem frumos shop in map1, Si cand vine unu De pe sagitta toata lumea il stie ''PlayHard'' Venise si cica ca eu am furat. si toti prietenii care ii aveam ieri acum. Zic ceva de genu :''De ce furi ma'' Eu nu vreau sa fac alt cont pentru ca am lvl 61. si abia am facut.
Deci ce sa fac?straight face Nu imi ziceti sa nu ii iau in seama

Răspuns Câştigător
| PynkLove a răspuns:

Momentan celor care le e teama de ce ai face in viitor, nu poti decat sa le acorzi timp, si sa le dovedesti ca esti om de incredere, cum ai dovedit si inainte de incident. Adevarul e ca pe metin increderea, dar poti, iti recomand Skypeul un program cu care puteti vb la microfon, fara sa va faca lag si cu care puteti stabili si sa va intariti relatiile de incredere in metin...
si va rog fain vizitatorilor si chiar tie laurentiu, ajutati-ma si pe mine cu un vot aici http://www.metin2guabina.ro/concurs.php si dati acest linc mai departe, raman recunoscatoare si multumesc anticipat.
Laurentiu ai putina rabdare si ia totusi skypeul si vb cu ei la micro, va fi alcv:) bafta la joc.

2 răspunsuri:
| DaNIEL_9246 a răspuns:

Pai spune-le ca nu a fost vina ta nu tu leai furat ti le-a dat cineva din greseala si atata tot

| d3viLm1k a răspuns:

Ce faza. nu te speria mai n-are nici-o dovada ca fiind suspect de ceva. in plus chiar daca ar fi adevarat. nu ar avea ce sa faca GM/GA.