| VldB a întrebat:

Jucatori de LoL

Imi puteti da o lista cu campionii care sunt considerati Op?

Ce campion ar trebui sa-l invat pentru prima data. ca sa pot intra in ranked linistit?

Fara chestii gen : Toti campionii sunt buni daca stii sa-i folosesti, sau joaca cu ce iti place tie. Vreau sa stiu parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| Amplifier a răspuns:

Pai ia-ti un campion care iti place cum arata, pe care l—ai vazut ca rupe in meciuri precedente dupa care incepi sa joci cu el joaca cam 5 10 meciuri dupa care uita-te pe net la meciuri cu acel campion, vezi ce strategii au cum joaca sice build au(chestia asta o faci cu mai multi deoarece in rank nu sti niciodata cine il ia sau baneaza). Dupa mine campionii op sunt:volibear,jax,vayne, caiytlin, leblanc, braum, leona

| VldB explică (pentru Amplifier):

Multumesc, ce parere ai despre Riven? am jucat cu ea cateva meciuri si mi-a placut ca era destul de buna, desi am vazut pe internet ca nu e considerata op. ca isi ia usor counter...

| Amplifier a răspuns (pentru VldB):

Riven... Riven nu e prea jucata in general trebuie sa o stapanesti bine si sa stii cand sa sari trebuie sa joci foarte agresiv cu ea altfel pierzi lane-ul. Si la ranked trebuie sa o faci mai mult tank ca sa cari meciul

2 răspunsuri: