| frafafafaf a întrebat:

Pot conecta pune doua placi video in acelasi PC dar una este GTX si alta este un RADEON si sunt SLI si CROSSFIRE? Eu din cate stiu nu, dar intreb in caz ca daca exista un program sau ceva de genu. Stiu ca nu este categoria potrivita dar stiu ca aici sunt multi experti in asa ceva

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Nu au cum sa mearga impreuna pentru ca ai nevoie de doua de acelasi fel pentru asta. Nu doar sa fie ambele AMD sau Nvidia ci identice. Deci nu, nu merg nici in jocurile compatibile cu 2 placi.

2 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu. Pentru SLI iti sau Crossfire iti trebuie doua din acelasi model. De montat le poti monta daca ai loc dar nu vor merge impreuna si nu e nici un beneficiu.

| frafafafaf explică (pentru Wr3nch):

In sensul in care nu vor merge impreuna adica la jocurile cu acea setare speciala sa foloseasca ambele placi video daci ai doua ca sunt jocuri cu setarea asta si nu vor putea merge impreuna? Multumesc de raspuns!

| Wr3nch a răspuns (pentru frafafafaf):

Nu au cum sa mearga impreuna pentru ca ai nevoie de doua de acelasi fel pentru asta. Nu doar sa fie ambele AMD sau Nvidia ci identice. Deci nu, nu merg nici in jocurile compatibile cu 2 placi.