! Multumesc anticipat!
! Multumesc anticipat!					 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Eu nu stpun ca nu exista exista dar toate au virusi...Nu te sfatuiesc se ti le iei
					Nu conteaza imi asum riscul atata timp cat merge si ma va ajuta! M-am saturat sa-mi tot buseasca fierarul itemele! Stii ce inseamna sa-ti esueze triton, otel sau alte iteme care costa o groaza de bani chiar si la +1  ?
?

Da stiu eu am experienta in metin2 ro 6 ani si chiar si la lvl 97 mia esuat otel +8. Exista dar acel virus pe care il are hackul este unul care iti poate virusa pc-l asa ca nu o sa-l mai poti deschide...In plus mai bine ia-ti un hack de yang si asa o sa poti cumpara mai multe iteme si nu o sa mai spui niciodata ca costa o graza de bani.
					Am cautat o gramada de hackuri... Niciunul nu a mers singurul hack bun a fost M2bob dar s-a desfiintat... Daca stii tu vreun hack bun indiferent ca e fishboot sau lvlboot te rog da-mi link-ul  !
!

Ai ghinion cu mn.Eu am jucat doar odata cu m2bob si cand s-a desfiintat nu am mai jucat cu hack niciodata in viata.Si apropo nu are rost sa joci cu hack. Tiam spus eu am facut lvl 98 fara hack.Imi mai trebiua o bulina si faceam 99 da apoi mi s-a stricat pc si de atunci nu ma mai joc metin2.