anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall tpu.As avea nevoie de ajutor de la cei care fac trade pe steam castiga jocuri iteme tf2 etc, de curand am inceput sa fac trade-uri dar nu ma pot descurca am un item pe care toata lumea il vrea strange si nu stiu ce sa fac cine ma poate ajuta dau funda

P.S am 13 ani

Steam:ReMMuSxD

5 răspunsuri:
| alii98 a răspuns:

Daca toate lumea il vrea, atunci faci un lucru din urmatoarele:
1. ceri jocuri care iti place pe acel item
2. ceri itemele care le vrei si sa fie peste 10 daca toti il vor cu adevarat
3.il pui pe steam market cu 50 de euro sau mai mult si cu banii care ii castigi poti cumpara iteme sau jocuri cu steam wallet, in team fortress 2 poti cumpara din shop si la alte jocuri poti cumpara de pe steam market
faci ce vrei
sper ca te-am ajutat

| diamez a răspuns (pentru alii98):

Multumesc, dar ma-i am o intrebare sa zicem ca nu am niciun item(eu am dar sa zicem ca nu am) de unde incep?

| alii98 a răspuns (pentru diamez):

Te joci si ai sansa sa gasesti iteme, eu recomand soldier la inceput, eu folosesc sniper fiindca am primit 2 arcuri, unul din lemn si unul din fier, daca faci achiviementuri primesti iteme cu care nu poti face trade, dar daca cumperi un singur lucru din shop, cel mai ieftin costand 0.25 eur sau asa ceva, ai premium+mai multe sloturi+poti face trade+ai sansa mai mare sa pice iteme si sunt si rare(adica scumpe laughing )

| diamez a răspuns (pentru alii98):

Sunt premium de curand si daca ma joc itemele imi cad tradable sau nu?

| alii98 a răspuns (pentru diamez):

Daca iti pica itemel poti sa le dai la trade dar daca le primesti din achiviement nu le poti da la trade