| Bobby711 a întrebat:

Salut am si eu o problema cu Google chrome de fiecare data când intru in aplicatie toate extensile se blocheaza/crash si nici nu merg tab-urile. Vreau de ex sa intru pe Google pagina e gri si scrie fara titlu. Am instalat inca odata aplicatia dar fara noroc nu e nici de la net folosesc internet explorer pe acelasi pc. Help

Răspuns Câştigător
| FlorinCiokan a răspuns:

Si eu am patit asa! Daca nu gasesti un alt raspuns mai bun cea mai simpla solutie e sa reinstalezi windows-ul! Daca ai 3-4GB Ram pune o versiune 64bit. Eu asta am facut.

| Bobby711 explică (pentru FlorinCiokan):

Am 8 gb si am deja pe 64 tongue la asta ma gandeam si eu sa bag wind insa am prea multe lucruri importante de salvat + ca nu are rost sa il fac doar ca nu mai merge porcaria de chrome iar fire fox face o treaba foaerte buna sa inlocuiasca chrome mersi oricum tongue

| FlorinCiokan a răspuns (pentru Bobby711):

Descarca si alte versiuni de chrome nu chiar asa de oficiale de pe ninite sau google si dupa ce dezinstalezi sterge toate foldere din Local C sau D in care a fost instalat.

| Bobby711 explică (pentru FlorinCiokan):

Am incercat asta deja tongue si e inutil nu sunt singurul care a patit asta insa nu am gasit cum poate fi remediata problema pentru ca nimeni nu a stiut cum. Bine macar ca am mutat datele pe alt pc ca daca pierdeam toate site-urile alea xD nu e de la user data din moment ce merge pe alt pc cine stie ce are.

3 răspunsuri: