| thisisMirel a întrebat:

Salut! Am vazut la un prieten ca are un program pe calculator care ii face ochii albastrii... dar nu vrea sa imi suna cum se numeste! Deci daca stiti vreunul dati-mi si mie numele programului si un link big grin si daca puteti sa imi dati 2 ca sa vad care e mai bun. Multumesc anticipat!big grinDau fundita

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Fara sa descarci nimic ->>> Taaz este cel mai bun site online de machiaj! Acesta iti permite sa-ti schimbi culoarea parului, coafura, culoarea buzelor proband una dintre cele cateva zeci de culori pe care acesta ti le pune la dispozitie, modifica tenul si multe altele. Este cel mai usor (program) de folosit, cel mai rapid si bogat in culori dintre toate cele pe care le-am incercat pana acum.
http://www.taaz.com/makeover/virtual-makeover.html
Pentru a salva poza in pc trebuie sa te loghezi pe site. Butonul de descarcare a pozei rezultate este in dreapta sus(deasupra pozei)
Alt program de makeover este Instyle - http://www.instyle.com/instyle/makeover da click pe sageata rosie "TRY IT ON!" apoi pe textul "Upload / Change Your Photo", incarca o poza si distreaza-te.
Succes!

1 răspuns: