| Prodan_Catalin_1988 a întrebat:

Cine ma poate ajuta in legatura cu bazaitul de la microfon sau de la casti. nici macar nu stiu de unde vine, atunci cand filmez? p.s: funda tongue

Răspuns Câştigător
| TheOneTime a răspuns:

Acel bazait este ori de la microfon, acesta find praf ori de la "sunet stationar" (stationary noise). Acesta il poti repara din windows, dandu-ti microphone boost-ul la mai mic. Dreapta jos pe bara de start-> click dreapta pe volume-> Recording Devices-> Levels si aici ai microphone boost si microphone level. Faci aici schimbari pana se aude cum vrei tu. Dar asta nu va rezolva problema in totalitate. Ia-ti un program de editare video. Daca iti iei CyberLink Powerdirector 12 sau 14, pot sa te ajut eu. Pentru ambele versiuni, dai click pe video-ul pus pe timeline (dai drag and drop videoul asa cum este filmat in aplicatie, apoi din files pe timeline), pe bara de mai sus click pe Fix/enhance (dupa ce selectezi videoul de pe timeline cu un click). Apoi pe audio denoise. Vei avea deja selectat sationary noise, tu doar te joci cu numerele alea de acolo si vezi cand incepe sa nu se mai auda. Daca iti iei altfel de program de editare video/audio( de care chiar ai nevoie daca vrei sa inregistrezi/filmezi orice).
Sper ca te-am ajutat!

1 răspuns:
| Mosto_Patrick_1998 a răspuns:

Depinde cu ce program filmezi sau depinde ce fel de microfon ai.