Depinde de ce frecventa are procesorul tau din cate ai spus ala e un laptop cu un i3 de 1.7 Gh nu te astepta sa mearga jocurile calumea procesorul e destul de slabut si nu creste frecventa mai mare decat cea Stock.
Salutare prietene, sunt aici pentru ca si eu voiam sa pun o intrebare asemanatoare. Dooar ca eu am Asus k53sv. Cu 610m 2Gb, 4 Gb ram(eu). Eu as implementa 4 gb de ram, costa 200 daca stii sa implementezi placuta singur, apoi daca nu merge schimbam i3 cu i5, aici te ajunge 800 lei. Deci azi am instalat gta 5, si merge cu lag rau mie. Deci, multa bafta!
Nu iti merge pentru ca e laptop si laptopurile nu sunt pentru gaming, la cele de la 5000 lei putem vorbi de gaming. Pun pariu ca procesorul e cu "U" in coada adica pentru economie de energie nicidecum pentru performanta. Placa aia dedicata e slaba. Nu te lua dupa YoO1Cosmin numai prostii vorbeste, e in lumea lui. Poti sa ii pui tu 10gb ram tot degeaba, iar la laptop un upgrade de procesor e aproape imposibil. Deci nu ai ce sa faci doar sa iti iei un pc, sau sa te limitezi la jocuri mai putin pretentioase.
Windowsul trebuie optimizat. La fel și jocurile. La laptop nu se pune problema ca e destul de slab pentru gta 5...
La inceput imi mergea super bine la Hight si very hight, si de la un timp orce i-a-si face, nu merge ok