| dragosbogdan001 a întrebat:

Daca descarc de pe Magazin Play un joc gratuit, si sa zicem ca i se pune un pret in viitor, eu daca il am deja descarcat de cand era gratis, mai trebuie sa platesc?

3 răspunsuri:
| StephenMK95 a răspuns:

Nu cred ca mai trebuie sa platesti, daca tu l-ai luat atunci cand era free, dar daca il dezinstalezi, si apoi inceri sa il instalezi din nou, si de data asta este cu plata, atunci da, o sa platesti ca sa il iei.

| CuriousStuff a răspuns:

Rar se intampla astfel de lucruri, chiar foarte rar. Jocurile facute sa fie free au functii implementate in ele ca sa poata face altcumva bani, nu prea poti cere bani pe un joc facut sa fie free. Mai degraba invers. Dar da, o sa ramai cu el daca il ai pe telefon.

| dragosbogdan001 explică (pentru CuriousStuff):

Zic asta pentru ca stiu ca am vrut sa iau un joc de pe net, am zis ca il iau peste cateva zile ca nu aveam memorie si nici net suficient si a doua zi pentru acelasi joc se cere bani. Acum am gasit alt joc, mai misto ca ala, dar ma ia cu dureri de cap cand vad ca aceeasi companie l-a produs, ca si pe primul. Ma gandesc ca compania asta pune pret cand un joc devine prea misto si strange prea multe downloaduri.