| Kampion a întrebat:

De ce nu am elan smartpad in task bar? Mia bagat o un tot ca elan smart pad Asus smart gesture dar are nu are setari multe. Daca deinstalez elanul cu ASUS Smart Gesture o sa mai mearga mouse-ul nu? Si sa imi dati si mie linkul unde iau elanul cu elan in task bar fara Asus Smart Gesture!
Dau Multumesc+funda+cel mai bun raspuns!
Va rog sa imi raspundeti ca astazi nu prea am avut multe si vreau sa gasesc o rezolvare!

9 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Vezi ca are o setare sa nu iti afiseze ala cind ai mouse-ul conectat la laptop.

| Kampion explică (pentru KodrutZ):

Eu nu am mouse, eu vreau sa schimb driverul la elan sa imi apare si ala la elan in task bar? Nu ai inteles?

| KodrutZ a răspuns (pentru Kampion):

Tu ce intelegi din asta - "Daca deinstalez elanul cu ASUS Smart Gesture o sa mai mearga mouse-ul nu?"

Da inteleg o sa mai mearga mouse-ul nu?

Mouse-ul sau touchpad-ul? Vezi la Asus pe site, dar am impresia ca nu poti sa bagi elanu' fara smart gesture ***.

Da cum bag mouse-ul care vine odata cu windows-ul? Trebuie deinstalat elan?

Adica hardware-ul.

Intrebare, daca bag o versiune mai veche de elan de exemplu 12.4 va aparea dynamic icon in task bar? Si va disparea Asus smart gesture?

Nu am inteles absolut nimic. Da' nimic-nimic. Driveru' e driver, nu e hardware. Panarama aia de elan e necesara ca sa mearga touchpadu'. "Daca bag o versiune mai veche..." - baga, cine te opreste?