anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

N-as avea cuvinte sa va multumesc daca ati putea sa-mi dati un cod de bani pentru nfs world.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| sanki a răspuns:

Coduri pentru bani si boost in NFS World nu exista si nici nu vor exista vreodata, asta ar insemna modificari in serverul jocului, deci hacking ilegal! Toate site-uri care sustin asta mint pentru a atrage vizitatori, carora sa sa le dea niste virusi. In schimb, EXISTA TRAINERE si CHEATURI pentru viteza, acceleratie, tank mode etc. Pe unele dintre ele le poti downloada de aici: http://www.internetus.ro/forum/viewtopic.php?f=13&t=189

2 răspunsuri:
| Dexterw a răspuns:

Este un program, numit Cheat Engine, eu l-am folosit, dar nu iti baga bani, doar iti apare ca ai banii pe care ii bagi. Sunt de parerea lui GEORGIAN1994, deci, nu exista coduri pentru NFS WORLD. Toate codurile pentru NFS World, sunt trucuri, si virusi.

| dada222 a răspuns:

Salut am invatat un truc deci isi iau un asa zis "hack" cu survey si cu camera dupa ce apasa generate boost se duc pe site si arata 34 0 98 boost si opresc camera inainte sa dea refresh si sublineaza boost dau click dreapta si dau inspect element la value si scriu cum au aratat la bost 566782 34453 etc. (este destul de greu pentru voi dar pentru asa zisi "hackeri" usor iar dupa editeaza pe calculator si arata ca si cum ar fi real)
bine dati-mi va rog funda am spus ceva ce cred ca nici un hacker nu si ar da seama ca eu stiu ceva ce el a facut dar nu a aratat nimic