anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..prietena mea a primit un joistick de curand.1.ii trebuie jocuri speciale pentru el? sau le poate downloanda de pe net daca da... dati-mi un link 2. ii trebuie cumva consola? nu cred 3.ar trebui sa fie incarcat ca daca da? cum ca nu merge cand e bagat in priza 4.merge neaparat la pc sau putem si la tv. Funda mare celui care rasp

Răspuns Câştigător
| Magnifico a răspuns:

Salut!

1.Iti trebuie jocuri pe care sa le poti juca cu el (PC) de exemplu: Fifa (orice versiune), PES (la fel orice versiune), Virtua Tennis 4, NBA 2K11 (orice versiune nu doar 11), NHL 09, Mortal Kombat 4, Floorball League, IFC Handball, etc.

2.Nu are nevoie de consola, doar daca joystick-ul e unul special sa zicem de Play Station 2, 3 astea nu merg pe PC, dar daca merge atunci nu ii trebuie nimic.

3.Nu trebuie incarcat, ci pur si simplu conectat la PC (cred ca are intrare USB ca toate celelalte) si va funtiona, in caz ca l-a conectat si nu merge savada daca nu cumva trebuie sa instaleze niste drivere pentru el)

4.La TV nu vad cum ai putea conecta asa ceva, doar la PC respectiv console.
Daca are o consola ceva atunci o poate conecta la Tv si joystick-ul la ea (consola) si va rula si asa (dupa cum spuneam daca e special de console daca nu nu va functiona).

Bafta!

| teodora2001 a răspuns (pentru Magnifico):

Ms..chiar mi-a fost de ajutor dar la 1. sti eu sunt fata..nu ma joc jocuri gen fifa sau chestii din astea..se pot downloanda de pe net? si avem joistick fara consola deci daca stii sau poti sa-mi dai niste jocuri cu masini elicoptere. daca cumva se pot donwloanda mersi

| Magnifico a răspuns (pentru teodora2001):

Bine dar poti incerca Virtua Tennis 4 (e un joc cu tenis de camp,ai toate vedetele,are o grafica buna si sunt convins ca iti va placea,e un joc sportiv,atat pentru fete cat si pentru baieti,iti va palcea foarte mult) eu mai stiu jocuri insa daca vrei sa le joci pe joystick (ceea ce cred ca doresti din moment ce prietena ta si-a achizitionat unul) atunci ar fi indicat sa incerci jocuri din acestea.
Jocuri cu masini care sa mearga de pe joystick nu prea sunt, sau nu poti face totul perfect de pe joystick in ele. Oricum ai putea icnerca jocurile gen Open World (seria Grand Theft Auto Vice City, San Andreas, 3, IV, etc. sau jocuri inrudite precum Mafia 2, The GodFather 2, Driver Parallel Lines, etc. dar sa stii ca in aceste jocuri trebuie sa pui tu comenzile si nu e chiar asa de simplu)

Cat despre cum le poti scoate ajuta-te de youtube.Sa zicem ca vrei Virtua Tennis 4. Dai un search pe youtube "how to download and install Virtua Tennis 4" (iti va arata nu doar cum faci rost de joc ci si cum il poti instala, degeaba il scoti daca nu stii ce sa faci mai departe)

Spre exemplu:

http://www.youtube.com/watch?v=l4thRNwyoJ0

(chiar sub video ai un buton "Show More" pe care daca dai vezi mai multe detalii, in cazul acesta vezi pasii pe care trebuie sa-i urmezi -------tii arata si in video------ faci exact ce face si el si gata;)

Bafta!

2 răspunsuri: