| Andrei900Boss a întrebat:

de ce cand il am in priza laptop la jocuri merge fara lag sau sub 20-30 cand e in priza daca nu are bateria 100% si il lasi in priza nu mai ai lag in jocuri.

Bateria sub 20-30 si 40 ai lag cand il ai in priza si daca ai 100 incarcat nu mai ai lag si trebuie tinut in priza.

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Manca-t-as, in ce limba vorbesti? Nu am inteles nimic din ce ai zis acolo dar banuiesc ca vrei sa spui ca atunci cand laptopul tau este incarcat sau conectat la priza functioneaza mai bine in jocuri decat atunci cand nu este incercat/conectat la priza.

Asta e din setari. Cand scoti cablul se activeaza modul power saving mode. Se scade performanta componentelor: CPU, GPU pentru a economisii cat mai multa energie. Laptopurile de gaming au fost gandite pentru a fi folosite langa priza pentru jocuri.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Ineys a răspuns (pentru Andrei900Boss):

Cine te-a mintit ca trebuie sa mearga fara cablu? Ti-am zis, laptopurile de gaming au fost gandite sa fie folosite in priza. Intreba pe cineva vrei, n-o sa vezi gaming adevarat pe un laptop pe baterie pentru ca nu are suficient curent sa sustina componentele si daca i-ai da suficient curent ti s-ar descarca intr-o ora maxim.

9 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Pentru că trebuie schimbată setarea de consum de energie, pe Maximum performance.
Implicit sistemul de operare are setat ca în cazul în care este instalat pe un calculator portabil să treacă pe un plan de economisire a energiei bateriei, lucru ce în cazul unui desktop nu se aplică, cu excepția cazului in care se folosește un UPS(rare cazuri, și specifice doar serverelor)

| RAY a răspuns:

Si eu la fel, mereu il tin in priza cand joc gta 5 si cand vad 4k sau cand editez video, atunci vad ca lucreaza la maxim

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Andrei900Boss):

Eu unu nu as mai merge pe laptop de gaming in vechi, de 4 ori am fost cu el la curatat de praf, pur simplu nu face fata

| Ssssmokin a răspuns:

Cel mai probabil se activeaza " Battery Saver" de la Windows. Il poti dezactiva din setari. Acesta o sa limiteze procesorul pentru a economisi baterie.

| Gheorghe_Nicolae_1974 a răspuns:

Pentru ca atunci cand este in priza este la capacitatea maxima.Si nu nu poti remedia asta prin battery saver mode. Oricum nu inteleg de ce te deranjeaza un fir.