anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recent m-am apucat sa joc HammerMT2, imi place foarte mult, dar are un singur cusur, sunt fel si fel de caractere sura care imi dau 700.000-1.700.000 daune si eu cand dau in orice caracter nu scad nimic din viata aluia, unul acum cateva zile mi-a dat o dauna de 10.000.000, ma puteti ajuta si pe mine sa dau la fel ca ei si sa nu fiu omorat asa de repede sau deloc? Mai am o intrebare, care este cea mai buna rasa in lupta PvP, unii spun ca sura, altii ca razboincii, altii... Eu spun ca esential este cum iti pui bonusurile, dar cred ca sura pe arme magice este cel mai bun in PvP, voi ce spuneti?

3 răspunsuri:
| Metin2CoraMD3 a răspuns:

Cel mai bun este sura ARME MAGICE.Si ce-i care ti-au datu 1, 700.000 si 10.000.000 au status sau iteme modate(status=3 euro 1 item mod=5 euro). Bonusurile la sura pentru arme magice sunt:Semi om, int si pv. Sper ca te-am ajutat!
Pace!

| editare75 a răspuns:

La prima intrebare si la bonusuri speciale si la bonusuri normale casa le scoti iti trebuie strategiedar te avertizez ca daca ai multa strategie(atac)trebuie sa dai repede in pleyeri pentru ca nu ai mult pv si atunci daca sunt aia tari si iti baga critica mori.La intrebarea a doua sura pe tais sun mai buni la duele la crescut sunt mai buni razboinici! Dar cum ai zis tu depinde si de bonus!

| Metin2CoraMD3 a răspuns (pentru editare75):

Frate....pe hammer nu cresti..ai lvl direct.