Xbox 360 normal, pentru jocuri ca ai grafica mult mai buna si nu se strica numa daca te joci foarte mult pe el.
Foarte mult insemnand cam cate ore pe zi?
Daca esti gamer xbox!
Daca esti gamer, ps2 ![]()
Gata cu gluma ![]()
xbox, normal. pe el poti juca orice joc care exista in lume pe console!
pe PS2 nu poti juca chiar toate pentru ca ori nu iti vor rula cum trebuie(crash, freeze etc.) ori vei avea lag(fps mic)
so... xbox!
Hmm..nu stiu de ce traiesc cu impresia ca daca o sa-mi iau xbox n-o sa-mi mearga
nu de alta dar cand a venit vorba de jocuri nu am avut mereu noroc(cand imi doream mai mult ceva atunci apareau problemele)..imi poti da un sfat ceva? ce tip de xbox sa-mi iau, etc etc etc.
Pai... eu asa am patit cu telefonul
In loc sa-mi iau un telefon bun pentru jocuri, aplicatii etc, mi-am luat un Galaxy Xcover ca sa nu se strice. dar, sunt dezamagit
Pot sa ma joc un numar limitat de jocuri, nu am memorie interna destula. mi-ar trebui mai multa(are 160mb) si din astea
Eu zic sa-ti iei un xbox de care iti recomanda vanzatorul(daca il iei din magazin nou-nout) sau ceri parerea unuia care este priceput, decat sa iei un ps2 si sa fii dezamagit, oricum. ai garantie daca o cumperi noua.
Si inca un + la xbox este Xbox live, este un fel de program de asta si la ps dar nu la fel de bun ca xbox live-ul.
Multa bafta!
Vreau sa iau modat..nu din magazin
Xbox
Sunt cele mai bune jocuri pe aceasta consola... eu am consola de 1 an si merge mai bine de cat mergea in prima zi
(fara sa o repar fro data
)
Este modata?
Nuuuu... I-mi permit jocurile
Prietene iti recomand playstation am eu un playstation 2 modat +card de memorie de 16 + 2 controlere + 2 Jocuri originale si cateva jocuri suna la 0727365181 daca vrei sa stii jocurile sau id de mess : byby_barca10
Xbox 360 e cea mai buna consola, o am de un an si n-am probleme, ia-ti o versiune slim de 250 sau 320gb si nu se strica repede e inbunatatita