| HikariAi a întrebat:

Tocmai am descarcat un joc care dupa cate am observat pe youtube e interesant, se numeste APB Reloaded. Chestia e urmatoarea, l-am descarcat prin STEAM, toate bune, am intrat in joc, am creat caracterul, si cand dau sa se conecteze, surpriza! Da eroare...
Eu am Windows 8 instalat, mi-a mai facut la unele jocuri ceva de genul acesta cu erori, dar dadeam sa se deschida cu Windows 7 sau Windows xp SP3 si era perfect, dar aici fiind luat prin STEAM, nu am cum sa modific asta, sau daca pot, nu stiu. Rog pe cineva sa imi spuna si mie ce as putea face in aceasta situatie? Multumesc!

2 răspunsuri:
| xAlvin a răspuns:

Eu stiu iei cu Steam un joc platesti nu stiu acum cum l-ai luat tu

| HikariAi explică (pentru xAlvin):

Pai, cand am cumparat jocul Mafia II, mi-a dat si steam, care s-a updatat el, adica, mai clar, jocul MAFIA 2 original merge prin STEAM, cumperi DVD-ul, dar il downloadezi prin STEAM, cel putin asa mi-a mers mie jocul si asa am STEAM. Dar, cred ca il poti lua si de pe net STEAM-ul. Anyway, acest joc, e gratis, mai clar cum intrii in STEAM, dai la STORE/Games/Free To Play, si acolo se gaseste acest joc, printre multe altele, si il descarci gratis.