| anghel99 a întrebat:

Am si eu o problema cu youtube-ul de ceva vreme.Deci am momente mai nou (cam la fiecare video) face un freeze (adica se opreste videoclipul) dar audioul continua si apoi revine unde este audioul dupa 5-7 secunde din clip mai mult nu a stat.Nu am mai patit asa ceva.Am sters chestii am memorie peste tot dar tot asa.Am inchis si programele.Am PC-ul de multa vreme si nu am mai patit asta niciodata.Help? Dau funditawinking.

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Deci in principal pe 7 si pe 8 face freeze din cauza la Adobe flash player si la codecurile instalate. Personal folosesc IE si merge bine dar pe alte browsere merge rau. Solutie incearca diferite pachete de codecuri pana vezi ca merge unul. Nu stiu care merge pentru versiunea ta dar stiu ca unul din ele ti-ar solution problema. Eu foloseam Ace mega codecs pack la 7

2 răspunsuri:
| MeConstantine a răspuns:

Ai windows 8?

| anghel99 explică (pentru MeConstantine):

7 Home Premium am.

| MeConstantine a răspuns (pentru anghel99):

Deci in principal pe 7 si pe 8 face freeze din cauza la Adobe flash player si la codecurile instalate. Personal folosesc IE si merge bine dar pe alte browsere merge rau. Solutie incearca diferite pachete de codecuri pana vezi ca merge unul. Nu stiu care merge pentru versiunea ta dar stiu ca unul din ele ti-ar solution problema. Eu foloseam Ace mega codecs pack la 7