| OviSimple a întrebat:

de curand mi-am dat un upgrade la pc. mi-am cumparat un ram de 4gb si am scos ram-ul ce il aveam inainte. merge dar imi da eroarea la unarc code -12 si ISDone.dll si cand am vrut sa instalez windows 10 imi dadea o eroare pentru instalare. mi-am luat un windows 7 l-am facut pe ala mi-a dat iar eroarea. dupa. am scos memoria ram. am bagat-o inapoi si a mers sa fac windows-ul. si acum am erori la instalare la jocuri. oare sa fie de la ram? va rog ajutati-ma. funda cel mai bun raspuns.

3 răspunsuri:
| OurNation a răspuns:

De obicei, nu toate frecventele de RAM se potrivesc la placa de baza. Daca se potriveste, atunci poate fi procesorul de vina, pentru ca nu se respecta imbinare de frecvene (exemplu penium 4 nu va merge pe 32gb ram Kingstone, dar va funciona i3/i5)

| OviSimple explică (pentru OurNation):

Am un Intel(R) Pentium(R) CPU G850 @ 2. 90ghz. si am bagat 4 gb ram. acum am facut windows, si se poate ca instalarea jocurilor sa fie de la un virus pentru ca am facut windows-ul fara sa sterg ce era de la windows-ul vechi pentru ca eu credeam ca imi va da iar eroarea si nu va merge sa instalez win. dar astept sa imi fac un win de rezerva dupa care voi curata pc, voi sterge tot din c: si d: cand voi face win si sper ca va merge. si daca nu imi voi lua alta memorie ram dar de unde stiu ce frecventa mi se potriveste pentru placa mea de baza?

| OurNation a răspuns (pentru OviSimple):

Poti verifica pe pc garrage, gen nu stiu ce sa zic... pe net scrii gen compatibilify Inel x wih ram x marca vrecventa