| RxDooM a întrebat:

Salut TPU!Nu stiu ce sa fac VA ROOOOG dati-mi 30 de motive de ce ar trebui sa ma las de metin2 va rooog chiar conteaza (chiar daca nu sunt 30 macar sa fie argumentate bine ) VA ROOOG FUNDITA LA FINAL!

Răspuns Câştigător
| Ykuzo a răspuns:

1. Provoacă dependenţă
2. Ajungi să te enervezi dacă îţi eşuează ceva şi asta nu e bine.
3. Joacă prea mulţi copii de 12 ani sau mai puţin care nu ştiu decât să fure şi să vorbească urât. (nu sunt excluşi nici cei peste 12 ani pentru că sunt o grămadă de persoane peste această vârstă şi se comportă de parcă ar fi copii mici)
4. Joci prea mult timp, aşa că recomand să joci când nu ai ceva mai bun de făcut.
Îmi pare rău că nu am dat mai multe.
Uite cum am facut eu:
M-am lăsat de oficiale ca să joc pe private. Căutam servere cu iteme noi şi sa fie cât mai bine pus la punct. M-am plictisit de private şi m-am apucat iară de oficiale. M-am plictisit de oficiale iar acum nu prea mă mai joc, 1 dată pe săptămâna maxim şi ţin să precizez că jucam cu orele numai Metin2 dar din fericire, te plictiseşti la un moment dat de el şi nu o să mai doreşti să îl joci.
PS: Nu prea are dreptate "lowraider26"
Şi te întrebi oare de ce?
1. Metin2 m-a ajutat să îmi fac alţi prieteni noi
2. Metin2 te ajută să negociezi sau să faci afaceri (vânzarea de iteme şi cumpărarea altora la un preţ cât mai bun)
3. Este o pierdere de timp, dar nu şi atunci când cunoşti un prieten sau te distrezi. Este pierdere de timp pentru că joci foarte mult, uneori stai noaptea treaz foarte mult ca să devii foarte bun iar după un timp o să te laşi iar toată munca ta a fost în zadar.

1 răspuns:
| lowraider26 a răspuns:

Pai e un joc stupid pentru copii mici care ocupa un timp pretios si joc care nu are sens si valoare in viata nu iti va folosi cu nimic nu te ajuta nici macar nu iti dezvolta viata sociala e o pierdere de timp