| alinsintion a întrebat:

Sunt disperat. De cateva zile, pe metin2 ro ma scoate intruna (din 5 in 5 minute ) din joc. Apoi, apare o notificare de la hackshield cum ca as avea hack, dar de fapt nu am niciun fel de hack, nici in calculator. Asta se intampla de vreo saptamana, si e foarte enervant, caci cand sparg metine, ma scoate. Cel mai bun raspuns va primi funda!

Răspuns Câştigător
| Jeryko a răspuns:

Esti al N-lea om care le zic: Cei de la metin au isntalat un nou hsield care trebuie updatat clientul emtin2ro altfel te scoate deswinking bafta

| Liviu003 a răspuns (pentru Jeryko):

Cum facem update la noul client? mie mi se intampla la fel.

| ChipsWwe a răspuns (pentru Jeryko):

Jeryko te rog poti sa-mi dai linkul de unde pot descarca clientul? te rog!

10 răspunsuri:
| monstrulet a răspuns:

Ti-ai luat maus sau tastataura noua de atuncea cumva?

| Andreiyy a răspuns:

Sugi *** cu keylogger`u taw

| Escopăr a răspuns:

Salut, am gasit eu rezolvarea dar nu sunt sigur ca ar putea functiona si la tine, cred ca mountul de la level 10 este buguit si nu trebuie sa-l folosesti si atunci nu te mai scoate, am demonstrat aici intr-un videoclip dar nu sunt 100% sigur ca ar putea fi problema ta
https://youtu.be/NXwsSf1C2AE

| andrei5752 a răspuns:

Deci ce trebuie sa fac si eu ca sa nu se mai intample treaba asta?

| BoBiKa a răspuns:

Ce legatura are mausul cu tastatura?

| alinsintion explică:

Multumesc Jeryko, am downloadat iarasi clientul, l-am instalat si nu ma mai scoate deloc. Multumesc mult pentru raspuns

| Dars a răspuns:

A bagat un nou hackshield.
Chear daca nu ai hack te scoate pana reinstalezi metin2 ro ori stergi hackshield si dai sa intri in metin atuncea se fac updat si gata.

| Alex_Batalan_1995 a răspuns:

Si cum facem update la client?