Daca chiar esti serios si asta e chiar visul tau mergi inainte. Poti castiga bani din jucat pe http://play.faceit.com/.Evident nu multi, dar poate vei fi observat de o echipa mai mare (macar Tier 3) si incearca sa intri in contact cu oameni care sunt in aceasta industrie, asa au ajuns majoritatea acolo, prin contacte.
In primul rand ce joci tu e nivelul cartof al CS-ului.Probabil esti persoana aia care zice mereu "as fi dat si eu headshot-ul acela" etc, dar adevarul este ca un profesionist isi face acele headshot-uri sa para usoare cand in realitate majoritatea am fi fost in cea mai retardata pozitie posibila si am fi ratat.
In plus probabil tintesti bine dar presupun ca nu ai jucat niciodata cu o echipa in care va stiati si comunicati intre voi si jucati strategic.Incearca sa joci intr-o liga de amatori cum ar fi FaceIT.In al doilea rand daca ai jucat atat am cateva intrebari:
Stii bine toate mapele?(macar cele din Active Duty)
Stii toate Smoke-urile, Flash-urile etc de pe majoritatea mapelor?
Ai inventat vreodata un Smoke/Flash care s-a dovedit sa fie eficient?
Care crezi ar fi rolul tau in echipa? AWPer, Rifler, Capitan sau Lurker (ala care aduna informatii de pe harta)?
Stii engleza bine? Probabil o sa ajungi cu o echipa care nu va vorbi romana (merge si "engreza")
Esti pregatit sa te antrenezi cu echipa 8+ ore?
Esti inca la liceu/gimnazial?
Ce rank ai pe CS:GO?
Scuze daca tiam cam rupt visele/o sa-ti rup visele, dar asta e adevarul.Totusi daca crezi ca esti cat de cat bun vei deveni mult mai bun daca joci din cand in cand meciuri competitive pe FaceIT o sa devii mult mai bun si poate in vitor o sa poti sa joci CS intr-un turneu mare ca DreamHack/ESL One.
voxef28789 întreabă: