Buna! Primul meu joc pe calculator a fost Postal 2. E super tare. Esti un tip care umbla printr-un oras si face misiuni. Dar poti sa omori si oameni, sa dresezi caini, sa omori pisici sau elefanti. Cu 2 coduri ai arme la discretie cu 999 de gloante si viata plina. Alte jocuri frumoase sunt NFS-urile si GTA-urile dar presupun ca toata lumea e plictisita de astea. Incearca sa vezi pe youtube jocul POstal 2 si daca te hotarasti sa ti-l instalezi, anunta-ma sa iti dau codurile. O zi buna!
Incearca NFS World.E mult mai distractiv sa concurezi online cu alti playeri decat cu PC-ul.
Salut.Nu ai specificat din ce categorie sa fie jocurile, asa ca o sa-ti dau din mai multe categorii
RPG:The Witcher(1, 2), Dragon Age(Origins, Awakenign sau 2), Neverwinter Nights 2(Original, Mask of the Betrayer sau Storm of Zehir)
Shooter:Arma(2, reinforcements, gold sau 3), Mass Effect(1, 2,3 si DLC-urile)
Masini:NFS(toate)-scuze aici nu ma prea descurc
Sper ca sunt suficiente
Daca te plictisesti ca mine si sa nu mai fi trebuie unity3d sa il instalezi sau daca il ai, in fine uite niste jocuri bune cu unity 3d:Angry Gran Run, Trafic Slam 3, si in romana Phinias si Ferb- Dimensiunea Sfarsitului(tot jocul este in romana : instructiunile conversatile, toate! De aceea este un joc foarte interasant si plus suspansul jocului!), daca nu ai unity, descarca! Este gratis sa stii eu il am de 1 an.
Crysis Warhead
Prince Of Persia: The Two Thrones
Prince Of Persia: Warrior Within
Prince Of Persia: The Forgotten Sands
Prince Of Persia: The Sands Of Time
Batman: Arkham Asylum
Infamous
Dead Rising 2
Far Cry 2
Crysis
Hitman: Contracts
Crysis 2