| maniac5000 a întrebat:

Salutare, am primit un stick de internet de la digi net mobile ( 21, 6 MB ) e de la tusa mea, si vreo cateva zile nu pot sa iau legatura cu ea. Si ma intrebam cam cati MB sunt pe un astfel de stick, adica cat pot naviga pe internet ( 1 GB -2 ). Sau daca pot vedea undeva cati MB am consumat, sau sa il pot sa fac sa se deconecteze atunci cand am depasit traficul. Funda!

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Abonamentele de date mobile Digi NU au limită de trafic; eventual se limitează viteza după depășirea unei limite (în funcție de abonament), dar în afară de asta, traficul NU e limitat.
Nu am înțeles ce-i cu 21, 6 MB de care pomenești. [later] Ah, stai că m-am prins: e vorba despre „reclama" lor:
„viteze de transfer de pana la 21, 6 Mbps"...
Traficul efectuat îl poți vedea în progrămelul care se instalează la prima conectare a stick-ului pe PC, folosit și la conectarea la serviciul 3G.

| maniac5000 explică (pentru mihai69):

Da, ms de ajutor am aflat acum ca am trafic nelimitat, iar 5GB sunt cu vitza maxima, iar restu cu viteza mica..., eu ma joc jocuri online cum e world of tanks si nfs wolrd, si alea cosnuma mult, net, si de aia vroiam sa stiu, cat trafic e...

| maniac5000 explică (pentru mihai69):

Si inca ceva, a e vre-un mod in care pot face cost suplimentar?, adica sa fac ceva si sa ma trezesc ca am de platit vre-o 200 de euro..

| mihai69 a răspuns (pentru maniac5000):

Nu. Nu pe cartela aia, oricum.

3 răspunsuri: