Trebuie sa schimbi toate datele contului nu numai parola! Absolut tot ca sa nu mai gaseasca acel cont ca daca gaseste da pe am uitat parola, email sau orice altceva si il recupereaza, dar daca tu schimbi absolut toate datele acelui cont nu va mai putea sa dea am uitat aia sau aia ca nu va gasi contul... de exemplu: schimbi numele de utilizator, schimbi email, nr de tel daca e al tau nu trebuie sa schimbi apoi schimbi si parola asa nu va mai putea intra in cont niciodata! si Nu poate exista nici o problema ca ai 2 conturi, sau ca intra prietenul tau pe acelasi cont! poti imprumuta contul cui vrei! si nu ti-l poate fura daca nu face ce ti-am zis tie... daca schimba ceva dai si tu am uitat parola, email sau orice si daca contul a fost creat de tine atunci trebuie sa-i stii primele date de logare, asta te autentifica ca userul care a creat contul! chiar daca datele au fost schimbate, in arhivele rockstar se vede ce date a avut inainte iar daca iti spune sa -i zici primul nume de user folosit la acel cont tu trebuie sa stii daca nu, deja ai pierdut. deci orice ar intreba despre cont sau trecutul ei trebuie sa stii si atunci nu il vei pierde niciodata!
Mersi mult, dar gen eu l am scos de pe contul de rockstar dar el încă are acces la five m și nu înțeleg cum (ăsta e întrebarea 1)
Întrebarea 2
ai și când se va lansa gta 6 și să zicem ca se va lansa un fel de five m "sixem" va fi o problema daca am five m pe contul 2 și rage mp pe 1
Daca l-ai scos de pe contul tau in asa fel incat ai schimbat datele contului cum am zis, adica, user, email, parola, iar el inca se mai joaca five m atunci are si el inca nu cont, e imposibil sa mai joace pe contul tau daca nu se poate loga! Sau poate trece pe la tine iar cand nu esti in camera stie unde ai memorat datele si ti le fura, altfel nu-mi explic!
Cat despre intrebarea 2: ce problema ar fi? Daca vrei poti sa-ti faci 100 de conturi, iar daca pe fiecare cont ai acelasi joc nu e nici o problema atata timp cat le-ai cumparat si nu piratat!
Deci nu ai nici cea mai mica problema, dar la fiecare cont sa folosesti alte date, nu te loga pe 2 conturi cu aceleasi date ca se face o eroare mare si pierzi amandoua conturi sau macar una din ele sigur! Deci foloseste date de logare diferite pentru acele conturi si nu vei avea nici o problema niciodata!
nomatters întreabă: