| AndreiStrykerRo a întrebat:

Salutare ''Toti pentru Unu''! Am nevoie de putin ajutor din cauza jocului Outlast 2!

In ultimul timp toti youtuberii romani au facut live cu Outlast 2, din peste 10+ youtuberi romani care au facut live cu jocul ala eu m-am uitat la vreo 7, si 3 din ei au terminat jocul pe live. Dupa atat de multe jumpscare-uri si ca**turi, deja e prea nasol. Cand ma ridic de pe scaunul de la PC (calculator) parca imi pierd mintea, deci ma doare capul foarte tare, incep sa cred ca nu mai pot sa imi folosesc corpul si am alucinatii. Sa nu mai zic ca am dormit cu lumina aprinsa, pe calculator am avut ''White Screen 6 ore'', si pe telefon ''Pink Fluffy Unicorn'', iar eu am adormit la 3 dimineata (de obicei ma culc la maxim 11-12 in timpul scolii si pe la 1-2 in vacantele mici, pe la 3-4 in vacanta de vara).

Va rog sa ma ajutati sa scap de aceste alucinatii si de aceasta stare, cand ma misc prin casa simt ca ma urmareste baba cu tarnacopul :\

Multumesc de citit si de raspuns!

1 răspuns:
| Teodor168 a răspuns:

Frate, sa știi ca si eu simt puțin la fel, dar nu chiar ca si tine, eu am terminat jocul pe calculatorul meu si m-am speriat destul de rău, însă intr-o zi mi-a trecut, trebuie doar sa nu te mai gândești si sa te odihnești bine. Toate cele bune!
Doamne Ajuta!