| Rapidistu47 a întrebat:

Am o intrebare legata de Steam... Daca cumpar (scuzati cacofonia) un joc (sau iau unul free to play) si imi reinstalez windows-ul sau intru pe Steam de pe un alt PC voi avea in continuare acel joc (atat in conditiile in care aveam instalat jocul cat si in conditiile in care nu aveam jocul instalat)? Daca da, va trebui sa incep de la 0 sau pot continua de unde am ramas?

Răspuns Câştigător
| SasNetRomania a răspuns:

1) Duoa ce achizitionezi un joc, acel joc va ramane in contul tau si te poti juca pe orice pc/laptop cu o conexiune la internet.
2) Aproape toate jocurile se salveaza in cloud la ei pe steam sau la producator.

2 răspunsuri:
| Darius1248756 a răspuns:

Daca cumperi sau este gratis jocul iti ramane acolo cu salvarile. Daca reinstalezi windows-ul trebuie instalat inca o data. Daca te loghezi de pe alt pc tot trebuie instalat! Funda?

| OIntrebareIntrebatoare a răspuns:

Da normal esti prima data pe steam? dar depinde si de joc unele au progresul salvat dar la unele ex terraria sau skyrim trebuie sa le faci o chestie care se cheama gen game backup si ti-l face gen o arhiva pe care o poti salva pe un stick sau cv si ulterior o dezarhivrzi cu alta chestie de pe steam la care ii dai locatia arhivei