| Loadteg a întrebat:

Salutari TPU! Astazi m-am decis ca vreau sa intru in lumea "Hackingului" iar un prieten mi-a spus ca voi avea nevoie de Kali Linux.Este tot un fel de linux dar cu mai multe chesti.In fine,intrebarea mea este urmatoare. Care este diferenta dintre Windows si Linux(respectiv Kali-Linux).Ce pot face pe Windows si pe Linux nu pot, ce fel va arata? Eu in momentul de fata am windows 7 si mi-a spus cineva ca trebuie sa ma gandesc bine deoarece daca voi baga Linux nu il voi mai putea schimba vreodata. FUNDA

Răspuns Câştigător
| edit28 a răspuns:

Da, poti reveni cand vrei la Windows prin acelasi mod. Poti sa ai si ambele sisteme instalate simultan daca te tine calculatorul.

4 răspunsuri:
| edit28 a răspuns:

:))

Poti sa-l shimbi fara probleme. Nu iti baga Linux fara sa iei lectii de la altcineva despre cum se folosesti, pentru ca n-o sa ai habar, e foarte diferit fata de Windows.

Poti compara Windows cu un calculator normal pentru socotit care il folosesc copii la scoala, iar Linux cu un calculator pentru ingineri (uite o poza daca nu sti cum arata http://farm3.static.flickr.com/2542/3863836700_8473302148_m.jpg)

Windows e pentru jocuri, filme, muzica, etc (chestii de zi cu zi). Linux e pentru programare si alte chestii serioase.

| Loadteg explică (pentru edit28):

Intrebarea mea este ultima. Daca imi schimb windowsul cu Kali Linux, voi putea reveni la WIndows inapoi? Adica cum il instalam pana acum, sa nu fie un mod diferit ceva

| Loadteg explică (pentru edit28):

Ok.Insa raspunsul general nu a fost cel pe care-l voiam.Am inteles ca este greu dar daca nu incerc ce altceva este de facut.Nu se poate intampla nimic mai ales ca ma pasioneaza mult programarea si hackingul.Iar linux imi da sansa sa fac asta.Multumesc mult de ajutor.

| edit28 a răspuns (pentru Loadteg):

Da, poti reveni cand vrei la Windows prin acelasi mod. Poti sa ai si ambele sisteme instalate simultan daca te tine calculatorul.

| Infoxpert a răspuns:

Mai laughing tu mai intai invata chestiile basic
ca daca nu sunt visewinking kali linux zic ca e cam avansat