Incearca asta "for the software mode problem: go to library and now counter-strike right click and properties, and now launch options and copy this two command -gl -32bpp
sorry for my english
if it doesn't work, try looking for opengl32.dll (windows/system32) and copy it to your counter-strike (where hl.exe is, not cstrike) "
Imi poti spune si in romana?
Asa l-am copiat dar, da de ce nu, til pot traduce.
pentru problema ta software mode:te duci in librarie (library) si acum pe jocul care iti face problema click dreapta pe el si dai la proprietati, dupa care o sa ai o fereastra cu 3 tab-uri dai click pe optiuni de pronire (launch options) si copiezi acolo asta -gl -32bpp. Daca nu a functioat incearca sa te uiti dupa opengl32.dll care il gasesti in windows/system32 si copiezi acel fisier " opengl32.dll " in dosarul unde ai jocul instalat.
STII CARE ERA PROBLEMA?, eu imi istalasem windowsul si am uitat sa instalez un driver... ![]()
Ma stii cumva de ce la un joc imi apare asa: "please ensure Batterfield 2 instal disk is in the drive, select ok and restart the aplplication" plzzzz
Daca nu e joc original iti trebuie sa bagi crack-ul si sa faci o imagine cu daemond tools
Si cum il bag...
Pai cum ai instalat jocul?
L-am descarcat si si l-am instalat prin setup
Aa pai nu stiu atunci
Ok,ma bucur ca ai rezolvat problema
.