| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Voi credeți ca exista asa numite,, jocuri blestemate de internet"? Vreau sa spun ca un prieten vechi de-al meu spunea ca s-a jucat mai demult o varianta de Roblox și a intrat intr-un mod la un nivel unde brusc s-a înnegrit ecranul! Apoi au început să apara pe ecranul jocului tot felul de chestii care semănau cu fețe desfigurate și jocul s-a stins! Am citit mai multe legende urbane pe tema asta și spuneau ca jocurile ar fi fost virusate de persoane de pe Dark Web care au legătură cu oameni dubioși! De asemenea amicul meu după ce a jucat jocul s-a simțit rău și a început să aibă coșmaruri despre tot felul de entități din acel joc! Chiar și acum are impresia ca este urmărit! Aveți grija ce jocuri va jucați și pe ce site-uri intrat! I-a virusat și calculatorul! Ce părere aveți despre asta? Din punctul meu de vedere este adevărat, v-am spus, un prieten vechi de-al meu a a simțit pe pielea lui!

3 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Cand descarci ''variante'' de la jocuri iti asumi ca poti sa o patesti.

| gabicoo a răspuns:

Să știi că există un virus foarte periculos numit " Virusul TPU" - îl iau doar cei care bat câmpii pe acest site. Așa ca tine.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Vorbesc cât se poate de serios