Wow,metin2 si 4 story(metin in special) sunt considerate jocuri marfa DOAR PT ROMANI,romanul cum n-are minte,nu invata o alta limba decat a noastra,logic ca nau auzit de wow sau chestii de astea, daca se apuca zic ca e joc in nu stiu ce limba, din tot wow official nici macar 100.000 de romani nu cred ca joaca, pe metin official atatia sunt doar peun sv...asta e Romania n-am ce zice
Bai frate tu esti un... ce te bagi tu sa comentezi despre wow? ai auzit frodata de paladini? cauta pe wikipedia Paladin si apoi cauta si Sura sa vedem ce iti da! ce poti sa faci ma in metin? sa bati caini, porci, ursi si atat? poti sa faci si tu un dungeon? un raid? macar un bg? o arena? zi-mi si mie ce poti sa faci tu in afara de batut monstruleti pe acest joc numit metinn. pai normal ca faci 20kk sa iti iei "fms+9 pm 18-19" dar ia zi faci si tu 1950 rating sa iti iei casca wrathfull? sau macar 1800 sa iti iei arma
pana si minecraft-ul are dungeon-urii! si minecraft-u ma! un joc "pe televizor" care nu vezi nimic in el decat o gramada de pixeli
8 milioane de jucatori unde? pe toate sv din lume! wow-ul are 10 milioane de jucatori doar pe serverul official + celelate servere pirat si tu ce preferi si ai 4 clase si fii limitat? la mai putin sau sa ai mai multe sa ai ce sa experimentezi? bai desteptule nu ai minte ba nu sti sa alegi un joc
Ba se vede ca ai 6 ani in **** mea! BA cretinule, ba incompetentule! cum poti sa zici ca intra 500.000.000 de playeri pe un chanel? BAAA ai ti tu in brate ma copilule? ba tu nu sti sa inumeri pana la 1000 si vorbesti aici de 500 de milioane?
Bravo mai dai dupa cal cu arma si ce rezolvi? ba in wow nu te duci dai o mantie si ai facut 99 dar ce poate sa stie un copil facut din plictiseala.
Ce nu sti tu este ca toate mounturile care le-ai enumerat tu sunt luate din wow si nu ti-a placut din cauza ca nu ai stiut ce scrie pe semnul care iti arata iesirea din primul oras
Recomanzi metin2 pentru cei care vor sa joace gratis si au bani sa doneze sa isi ia inele de exp asta ai uitat sa mentionezi in plus poti sa joci wow si fara bani pe servere private
Bai frate tu esti chior si nici nu ai aranjat bine cuvintele.
pe metin2 is "hacari" si are si grafica nasoala mai bine zis!
zici tu ca pe metin ai iteme pana la un lvl mai mare?
si pe wow ai iteme pana la lvl maxim si dupa
Pai eu ma stiu la amandoua la fel de bine asa ca nu pot spune ca WoW este urat...ca este chiar tare dar am destul de multe amintiri pe Metin2.Mi-am facut foarte multi prieteni pe metin deci...
Pe amandoua
As alege WoW as alege orcand deoarece:questurile in WoW sunt mult mai interesante de pe cele din metin2, multi youtuberi fac episoade cu WoW cum ar fi bobospider, in WoW fac lvl 85 intro luna cu worgenu(hunter), bonus in metin2 stai 2 ani sa faci lvl 85 acum cai 105 max e tragedie
WoW frate ce metin metin joaca cei gay ..si fanii(cei retardati ...numai zic cum) metin sa jucati metin in continuare ca are grafica de *** se vad pixeli pana si MARIO e mai fain ca metin si are si o grafica mai buna MARIO...SI un alt argument ar fica (e super tare zic eu) la WoW poti sa inoti iar la metin SIGUR NU! asa ca m**e celor care joaca metin! WoW la putere!
Eu prefer metin2 decat wow e mai cool si daca nu iti convine regimu-l asta este iti trece
Dar ma bine lasativa si de wow si de metin2! apucativa de cabal sau tera! alea sunt mult mai mistoace in prumul rand ca au skilluri si efecte mai spectaculoase... nu stiu acum de voi... dar mie asa mi se pare ca ar trebui sa fie un joc
Metin2 nu doar ca are o grafica acceptabila ci mai are un fel de a spune lucrurilor pe nume : iti da arme sa lle evoluezi unele arme nu le gasesti la negustori sau chesti dineasta ci doar in shop sau drop de la metine ori mobi de il intrece pe wow in toate privintele
La punctul 3 nu cred ca trebuie sa fie neaparat jocul de 15 gb.Am vazut si jocuri de 3 gb care sunt milioane de jucatori care joaca.
Istorie ce ca au picat pietre magice din cer si au innebunit animalele?
No la ce nume ai si la cum arati vreau sa spun ca nu ma asteptam si nici macar ala scris corect.
Uite amice!
1)Metin2 are mai mult de 7-8 milioane de jucatori!
2)Pe metin poti calari mai multe mounturi!
De exragoni,pantere,unicorni,cai,lupi,lei, tigri, maimute, dinozauri, extracterestrii etc...
3)Pe metin joc putini de aia de 11-12 ani, mai multi din astia mici joaca pe metin2.ro,darpe celelalte care cred ca tu nici nu te-ai interesat de ele joc din astia de 15-26 ani!
4)Astia de pe metin cer itm si bani Dar le dau la Schimb pe altceva...
5)Hackeri nostri de pe metin2 sunt si ei prinsi doar ca astialalti nu in denunta ca nu stiu pe ce site sa intre!
Dar mai sunt foarte multe metinuri care au un shiled anti-hack performant!
6)Nu te mai juca si u metin2.ro ca intr-adevar e naspa si nu te alegi cu nimic.dar ia joaca-te tu metin2 steel.metin2hammeret..etc.
7)Itemele le faci in multe mijloace la fierar, cu bless, cu metal magic etc...si ele nu numai +9 merg... pe alte metinuri merg pana la 20 chiar si 45!
8)hARTILE ARATA ELE CA-S putine dar daca stai sa intrii pe toate hartile si sa te plimbi pe totate o sa vezi ce mari sunt!
9)Rasele e mai bine daca sunt 4 Pt ca altfel daca ar fi fost mai multe rase ar fi un dezastru cu itm etc...
10)Apropo e mai bine ca metin2 are servere in toata lume!
Incerca sa te joci un metin mai bun de ex: syerametin2, metin2hammer, sau metin2 yoneis...
Raspuns : Prefer metin2
Esti bata, am dat intamplator de raspuns. I-ati wow si mai vorbeste dupa. LA wow s-au angajat psihologi speciali pentru a crea dependenta si a face jocul aproape de perfect. Pe cand la metin au fost angajati cu doi lei, doi prosti, cu doua idei, de doi bani cu jumatate de creier Crede-ma daca ai wow, tigari, cafea, si cola, nu mai iesi din casa
Eu am jucat WoW cam o luna si cv pe serverul freakz, am facut nivel maxim etc. Dar tot nu imi place, tot prefer metinul, dc? Pt ca e mult mai simplu, nu stau cu zilele sa ma fac bun pe un joc greu (adica WoW), mai bine joc un privat de metin2 si in 2-3 zile am nivel maxim si full iteme bune...Mai e o chestie ce nu imi place la WoW, daca cumva te omoara de tot in duel, sau daca te omoara mobi esti nevoit sa o iei de la capat din cimitiru mapei, in rest e fain si WoW-ul, dar cum am zis mai sus, e prea greu, nu am timp sa il joc in amanunt sa imi dau seama mai bine ce ar trebui sa fac pe el...
In concluzie prefer metin2
William întreabă: