Wow,metin2 si 4 story(metin in special) sunt considerate jocuri marfa DOAR PT ROMANI,romanul cum n-are minte,nu invata o alta limba decat a noastra,logic ca nau auzit de wow sau chestii de astea, daca se apuca zic ca e joc in nu stiu ce limba, din tot wow official nici macar 100.000 de romani nu cred ca joaca, pe metin official atatia sunt doar peun sv...asta e Romania n-am ce zice
Sincer frate am mai zis intr-un comentariu ca am jucat o luna si cv si eu un privat de WoW si m-am plictisit efectiv, pentru ca nu prea intelegeam ce trebuie sa fac (cu toate ca aveam lv maxim adica 85 + full iteme cu puncte honor cu vreo 150-160k pv nu mai stiu exact...) asa ca m-am reapucat de metin, am gasit un privat beton si il joc de vreo 2 luni si nu m-am plictisit inca de el
Se poate mane si pe wow, chiar si dinozauri si motociclete, dragoni etc
Eu as-i prefera metin2 pentru ca wow este prea greu si sunt prea multe levele si schilurii
Frate ce analfabet esti vai de mamica ta exemple: scrieti romane si LoL serios
si de unde ai scos tu tupeul asta agramatule "copii prosti " deci tu de unde vii cu tupeul asta te taran? Esti un analfabet fraiere.
Zici tu ca metin2 e usor inseamna ca nu stii juca jocuri fac pariu cu tine ca daca joci metin2ro oficial nu treci de nivelul 15 pecand wow in 5 min fac lvl 70 pe freakz si pe pandashan la fel deci metin2 nu se compara cu wow pt.ca wow e naspa
Daca e so lom asa toti depedenti de metin o sar spunca ca metinu e "cel mai tare" bla bla bla... Neaos. Da sa va spun doua trei lucruri. De exemplu daca metinu nu a fi roman ati mai juca? 1 metinu a aparut in 2000, wow in 2003. E adevarat nu e mare diferenta... Ba da este wow au avut bani si spunsorizari dupa urma warcraft joc aparut inainte de 2000. Au avut bani sa faca grafica peste vremurile de atunci si in continu inbunatateste si adauga lucruri noi.Wow nu se compara cu metinu nici la grafica nici la expansiune ( wow are si romane si comixuri si filme) ..la modele (wow 1321876 studiu recent metin 56-100.) Mobilitate ( pe wow te poti profesa in atatea moduri si sa faci atate orce e posibil aproape pe cand in metin ..down down down )
Cert wow costa bani da datorita acestui lucru wow no sa dispara newer si o sa aiba resurse sa se inbunatateasca incontinu.OO si inca ceva..NUs copiiiii tanci nici codati nici obsedati nici nimic.
Deci Pro wow
Nu poti compara WOW cu Metin2.
Metin2 este un joc pentru copii u14 . Sa fim seriosi vorbim despre Blizzard frate este normal ca WOW sa fie mult mai bun decat Metin2, un joc in care trebuie sa faci acelasi rahat mereu sa bati pietre si "CAINE SALBATIC"
Nu astea sunt doar singurele diferente pe care le-ai mentionat mai sus, pune in evidenta si bonusurile pe care le poti face pe WOW pe iteme si faptul ca poti sa-ti faci tu iteme
nu trebuie sa te duci sa bati pietre ca sa-ti cada un item. Raid-urile care se fac sunt total diferite in momentul in care faci un Raid se aduna acolo cate 15-20 de playeri sa bata un boss etc. Metin2 este un joc pentru copilasi si parerea mea este ca ambele jocuri sunt addicted si nu merita jucate. Ca sa joci WOW trebuie sa-ti pierzi cel putin 1-2 ani de zile din viata si dupa ce-ti dai seama de toate smecheriile de pe acel joc devii disperat si incet, incet vei ajunge un obez ochelarist fara viata sociala.
Stiu ca intrebarea e veche dar mai e o chestie prin care WoW se vede ca e mai bun.La metin2 sun 5 sau 6 magii, insa in WoW sunt foarte multe magii sau skiluri(Cum le ziceti voi)
Nu inteleg de ce tot va certati pe tema wow vs metin2 eu am jucat metin2 de la varsa de 9 ani pana 13 ani pana m-am gandit sa incerc ceva nou si asa am dat peste wow, in 1 luna am invatat sa joc la perfectiune. Fiecare joaca cei place mie sincer imi place si wow si metin2
Esti prost sau prost? Inseamna ca ai jucat doar OFFICIAL! App. doar oficialul din Romania are peste 20 de mii de jucatori. Te gandesti cate conturi au fost banate? Toate conturile care au fost banate nu mai apar in rank. Si app. joaca metin2 ro vreo 1 an si vreo 5-6 luni dar calumea sa-ti faci si tu niste iteme. Sa bagi bani in joc sa vezi degeaba are doar 1.2gb clientu pe cand server file are peste 50 de gb si are peste 10 gb rami pentru ca e DEDICAT care e de la 2 mil in sus pe luna + implementarile care sunt saptamanale pe ro! Si OFICIALELE exista in fiecare tara din lume! Si nu toti prostii pot juca metin2, mai ales ro pentru ca daca incepi sa joci cu hack exista un LOG - Hack, care apare toate hackurile, toate injectarile in client, cat si direct la adresa serverului. Si daca joci private ai sa vezi ca sunt peste 20000 de feluri de animale de calarit. (Tyrex, Unicorn, Panda, Catei, Cai, Zebre, Lei, Lupi, Mistreti etc. nu are rost sa enumar ca sunt ff multe). Si cum ROMANIA ii asa mica nu au asa multi jucatori du-te tu in Rusia sa vezi cati joaca acolo. Cati chinezi sunt dependenti de officiale. Deoare e MMORG creeaza dependenta.
Esti prost sau prost? Inseamna ca ai jucat doar OFFICIAL! App. doar oficialul din Romania are peste 20 de mii de jucatori. Te gandesti cate conturi au fost banate? Toate conturile care au fost banate nu mai apar in rank. Si app. joaca metin2 ro vreo 1 an si vreo 5-6 luni dar calumea sa-ti faci si tu niste iteme. Sa bagi bani in joc sa vezi degeaba are doar 1.2gb clientu pe cand server file are peste 50 de gb si are peste 10 gb rami pentru ca e DEDICAT care e de la 2 mil in sus pe luna + implementarile care sunt saptamanale pe ro! Si OFICIALELE exista in fiecare tara din lume! Si nu toti prostii pot juca metin2, mai ales ro pentru ca daca incepi sa joci cu hack exista un LOG - Hack, care apare toate hackurile, toate injectarile in client, cat si direct la adresa serverului. Si daca joci private ai sa vezi ca sunt peste 20000 de feluri de animale de calarit. (Tyrex, Unicorn, Panda, Catei, Cai, Zebre, Lei, Lupi, Mistreti etc. nu are rost sa enumar ca sunt ff multe). Si cum ROMANIA ii asa mica nu au asa multi jucatori du-te tu in Rusia sa vezi cati joaca acolo. Cati chinezi sunt dependenti de officiale. Deoare e MMORG creeaza dependenta.
Am jucat ambele jocuri cat si 4story intr-adevar pe metin2 ro nu poti sari e un mic dezavantaj dar nu conteaza nu ai de ce sa sari )
Metin2 - 10
Wow - 2
4Story - 3
Sti de ce pentru ca la noi romani daca stai sa te gandesti majoritatea joaca servere private nu metin 2 Ro pe cand atunci cant aud de WOW lol server pe care cresti greu lasa ca e metin cutare si cresti mai usor la noi romani evitam ce e greu dar nu ne dam seama ca acolo e farmecu.Joci metin privat intro saptamana faci lvl maxi care e farmecul.
Mai pareri si pareri.Dar sa va spun o chestie o persoana care joaca metin2 va spune ca wow e naspha iar cine joaca wow va spune metin2 e naspha.Doar o persoana care a jucat foarte mult timp metin2 apoi a trecut la wow va poate spune diferenta dintre metin2 si wow.In primul rand pe metin2 e plin de copii care nu stiu cei ala joc si cum se controleaza un character ces alea spelluri si nic pic de engleza jocul metin2 e un joc simplu specific copiilor.Pana nu joci 2-3 luni wow si intelegi cu ce se mananca nu-ti vei da seama 1 la mana pe wow ai 4 continente + outland ce inseamna vreo 200 de mape pe fiecare mapa un chain quest si achivuri.Ai 2 mari categorii PvP si PvE si fiecare e interesanta iti aduce ceva nou mereu si nu te plictisesti nu ca pe metin stau si tin apasat Space bar... In concluzie inainte sa ridicati in slavi metin2 incercati sa descoperiti macar un sfert din ce este pe wow apropo joc de 2 ani cataclysm pe un privat si inca nu stiu jumate din tot cei pe el.
De ce nu putem cadea de acord ca unora le place World of Warcraft si unora Metin2 ( Metin2 NU inseamna Metin2Ro, Metin2 Inseamna toate serverele de metine din toata lumea ) Eu prefer Metin, Metin2Terra mai exact, Cei care joaca WOW fie au mult timp liber fie sunt copii sub 16ani, Si eu am 16 dar nu a, atat timp liber )
Http://www.fileshare.ro/e31734532
FishBot,FarmBot,TradeHack[doar private],LureHack,TeleportHack[doar private], SpamBot, SwitchBot.
Alea de care zici tu (warrior, sura, ninja, shaman ***) sunt clase cretinule. Orcul, undeadul etc sunt rase iar metinul are numai human
Deaia WoW are expansionuri (daca stii ce-s alea) The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria, Warlords of Draenor. e la vrajeala huh? Joaca WoW si apoi mai vorbim fmm de copil copac.
Path of exile e mai bun ca toate la un loc!
Si mai e si free2play in adevaratul sens al cuvantului daca stiti ce zic.
Dupa cum zic wow nu trebuie sa aiba grafica ca nu joci call of duty advence warfare. acolo trebuie sa intelegi jocul, iar in schimb metin e pentru copii de 11 12 ani pentru iei metin e wow :O dar pune-i sa joace world of warcraft ca isi prind urechile
Numele serverului: http://metin2insomnia.tk/
Canale deschise: 1
Nivel maxim: 105
Puncte status: 100
Serverul ruleaza 24 ore pe zi. ( este hostat)
Site-ul serverului: http://metin2insomia.tk/
Forumul serverului: Momentan nu
Inregistrare: http://metin2insomnia.tk/
Client: http://metin2insomnia.tk/
Rata experienta:200
Rata yang:200
Rata obiecte: 200
Rata fierarului: normala
Detalii despre server: server pvm hard, mape beta, are 3 evolutii otel - posedata - beta, batalie - triton - beta ( etc... si restul itemelor)
Detalii FARA : 6/7, Lycan, Esearfe, Modate si este FARA DONATII
1.Adevarat.
2.Romanii nu prea joaca wow pentru ca nu stiu engleza, asa ca de aceea sunt atat de multi playeri pe wow, ca sunt mai multi englezi
3.Nu vad sensul.Ce rost are sa aiba jocul atata GIGA? Trebuie sa fie doar frumos jocul.
4. Poti calari mounturi..., dar nu poti zbura -asta e adevarat.dar nu calaresti doar un cal.
5.Da...Pe metin 2 majoritatea sunt copii de 11-12 ani fraieri care joaca metin si unii zic ca is fete...
6.Normal ca cersesc, pe metin ca sa ai bani si iteme trebuie sa donezi, pe cand in wow nu trebuie sa donezi, doar sa cumperi game time...
7.Adevarat.
8.Da, in wow ai un calendar cu toate eventurile anului.
9Adevarat.
10.Ai dreptate.
11.Din nou, adevarat
12.Nu conteaza
Intrebare :Amandoua sunt jocuri foarte bune, dar in comparatie. EVIDENT:World of Warcraft...
Nu spun ca metin2 e naspa dar wow e mai tare.
Esti cretin copile! Nu sunt eu cu metinul, dar nu poti judeca un joc fara sa-l joci ( stiu ca nu l-ai jucat ). Dar fiecare poate sa se joace si mario, Poate unora le plac moba-urile, poate unora le plac fps-urile, pana mea, nu mai judecati jocurile si daca ne gandim putin tu fiind un englez ce te-ai juca? Normal un joc in engleza pentru ca nu multe metine sunt in engleza, deci FU.CK THE ROMANIAN GAMERS
Pentru inceput. Mtin are un final wow nu am vazut pe cineva sa ajunga vreo data full.Pentru cei care zic ca grafica la metin e mai buna sa intre pe wowo rezolutia cat ii permite monitoru si sa dea la ultra, sa vada acolo grafica calumea, fara o placa video de minim 2gb si 4 gb de rami nu cred ca tine un pc la ultra pe wow, asa o grafica de complexa e acolo.Servarul oficial de wow are in jur de 2 mil de playeri daca nu ma insel, metin nu stiu daca are 100.000 deci diferente de la cer la pamant. Daca v-ati uita la nuste sondaje oficiale ati vedea ca metin nici macar nu e in top pe cand wow e in frunte la o difenta foarte mare de cs go care e pe locu 2 in lume.Nu zic ca metin e un joc chiar asa de nereusit, dar jucatori 7-12, 13 ani strica toata treaba acolo
William întreabă: