| SaveTheNature a întrebat:

Absolut toate sondajele, arata ca Victor Ponta va fi viitorul presedinte al Romaniei.
Pentru cei care aveti de gand sa-l votati, am si eu o intrebare.
De ce Ponta? (ps Nu vreau sa-l comparati cu cineva, va intreb de ce Ponta )? simplu.

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Habar n-am. Eu nu-l votez.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Saondajele comandate de PSD zis asta... o sa vedem la alegeri, de fapt sa vedem mai intai cine concureaza

| SaveTheNature explică (pentru suntserios):

Ai sa vezi ca el castiga. fac pariu

| sublime89 a răspuns:

Eu nu pot sa inteleg ce fel de tara e aia in care un om ca Ponta este favorit la castigarea oricaror alegeri.

| Radu284 a răspuns:

Eu nu-l votez pe Ponta, si cel mai probabil ca nu o sa votez pe nimeni. Dar majoritatea celor care o sa-l voteze o sa faca asta pentru ca a fost/este anti basist.

| RB26DETT a răspuns:

Doamne fereste sa ajunga analfabetul ala la conducerea tarii, Doamne fereste! daca ala ajunge la conducerea tarii, afla ca noi, romanii, am dus-o foarte bine! am avut o viata perfecta! ala este in stare sa ne vanda ca pe sclavi doar sa faca bani, el si toti mafiotii pe care-i are in spate! oamenii sunt de asemenea prosti, cum sa votezi un prost care nici bac-ul nu l-ar fi luat? dupa cate perle a facut, cate magarii si cum se comporta [ca un smecheras de cartier] voi vreti sa ajunga presedinte? Rusine celor ce-l voteaza! noi singuri ne bagam in *** pentru ca il votam, asta nu intelege nimeni! PSD? mereu cel mai prost partid! cei mai multi mafioti, nu va uitati numai la prostul ce vrea numele de presedinte, uitati-va si pe cine are in spate, aia conteaza mai mult decat presedintele!
asa pe scurt, daca ajunge papagalul ala la conducerea tarii, s-a zis cu Romania, poate ca inainte de alegeri dau astia de la partide cate 2 kg de faina, tricouri, pixuri, bani etc... alea nu inseamna nimic! mai devreme sau mai tarziu va veti trezi cu o gramada de taxe, mult mai multe impozite, ca doar vor toti de la conducerea tarii cate o masina de lux, si de-a dracu ca o vor pe cea mai scumpa si de unde bani? ca doar toti banii i-au dat pe alte alea si normal! Nimeni nu isi da seama de ce este in stare incultul ala la functia de presedinte?
Parca si vezi ca ajunge ala presedinte si nu peste mult timp apare o revolutie sau cine stie ce il mai mananca pe ala pe nu stiu unde!

| Melcul a răspuns:

Si tu crezi chiar in toate sondajele.

| alinaalin955 a răspuns:

Nu ma duc la vot da-i dracu.
Toti sun niste nenorociti.Am spus la referendum ca vrem parlament unicameral cu nu stiu cati parlamentari si s-au pisat pe votul nostru.Din contra Ponta a marit numarul parlamentarilor ca sa ne sfideze.

| Cezar2009 a răspuns:

Pentru ca e capabil sa ne introduca si pe noi intr-un razboi in sfarsit, si asa nu am mai avut din 1945.

| Cezar2009 a răspuns:

Inca o declarabie tampa si sfidatoare la adresa Mamei Rusia si, cine stie...