| Anonimul151 a întrebat:

Am o problemă, destul de serioasă, în legătură cu școala de șoferi.

Vineri, m-am întâlnit cu patronul scolii de șoferi pentru a-mi da dosarul, pentru că luni aveam programare.

A deschis dosarul, și avea fix 3-4 documente.

- O cerere pentru examen
- fișa DE școlarizare
- cazier
- copie C.I.

Mi s-a părut mie ciudat în acel moment, dar din cauza oboselii nu am mai realizat sa îl întreb, pentru ca ma grăbeam sa ajung undeva, iar el la fel. Spre seara am adăugat la dosar chitanța achitării taxei de permis.

Am ajuns ziua de duminica. Și eu încă aveam un sentiment de lipsa, ca ceva nu e în regulă, ca ceva e lipsă. Am cautat pe google, și pe chat gpt și am realizat ca avizul psihologic și fisa medicala nu mi s au pus în dosar. Iar astăzi, practic luni am sala. M au programat și la 08:30 dimineața. Ce e de făcut? Patronul scolii cel mai probabil nu va recunoaște ca nu l a pus. Va minți cu nerușinare deși s-a uitat împreună cu mine. Eu nu ma consider vinovat, pentru că el trebuia sa îmi de a complet dosarul.

Ce e de făcut? Dacă mi-a pierdut actele ce trebuie făcut? M-a luat panica mult prea tare și nu știu ce ar trebui făcut.
Am avut multe probleme cu școala asta de șoferi.

6 răspunsuri:
| Lunaris14 a răspuns:

Da-o incolo de sală, dacă știi sigur ca tu-a dat teapa cu actele fa-i proces penal și punct. Fisa medicala și avizul psihologic is obligatorii depuse la dosar. Fără ele nu poți da examenele

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Lunaris14):

Proces penal? Hahaha
Nu mai folosi termeni pe care nu ii stii happy

| Lunaris14 a răspuns (pentru suntserios):

Păi teoretic e furt de acte, din punct de vedere juridic la ce anume se poate încadra?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Lunaris14):

Furt de acte? Cum adica furt de acte?
Crezi ca i-a furat vizite medicala si ce a facut cu ea?

| mihai69 a răspuns:

Dacă le-a pierdut, îl pui să achite el taxele pentru ca să le obții din nou.
Sala o reprogamezi.

| Anonimul151 explică (pentru Lunaris14):

Așa știam și eu ca sunt obligatorii, dar asa de la ghișeu nu a zis nimic. Ciudat oricum.