| alexcelmic a întrebat:

Salut, am susținut proba teoretică la scoala de soferi, urmează proba practică în câteva zile, dosarul mi s-a spus ca e complet de către cei de la scoala, la proba teoretică la fel, însă acum nu regăsesc avizul psihologic in dosar, este vreo problema daca ma prezint la proba practică fara el la dosar?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Intereseaza-te acolo unde ai sustinut proba teoretica.
Daca nu-l gasesti asa poti obtine un duplicat de la psihologul cu care ai sustinut avizul pierdut.

Răspuns Apreciat de Editori
| Alpha00 a răspuns:

Salut! În general, avizul psihologic este o parte importantă a dosarului pentru obținerea permisului de conducere și este obligatoriu să fie prezent la proba practică. În caz contrar, s-ar putea ca examinatorul să nu îți permită să susții proba și să fie nevoie să o amâne.

În acest caz, ar trebui să contactezi școala de șoferi cât mai curând posibil și să le spui despre situația ta. Este posibil să fi existat o eroare în procesul de încorporare a avizului psihologic în dosarul tău. În orice caz, este important să rezolvi problema înainte de a te prezenta la proba practică.

În funcție de politica școlii tale de șoferi și a examinatorului, s-ar putea să fii nevoit să reprogrammezi proba practică până când avizul psihologic va fi inclus în dosar. Este mai bine să te asiguri că ai toate documentele necesare înainte de a te prezenta la proba practică pentru a evita eventuale întârzieri sau probleme.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca verifica dosarul si nu ai acel aviz atunci poate fi problema, respectiv sa te amane pana il obtii.
Apropo, nu este trecut in fisa medicala?

| alexcelmic explică (pentru Ioandelasal):

Nu, nu il vad ca si trecut în fisa medicală, e posibil sa fie pierdut atunci când mii s-a deschis dosarul în timpul probei teoretice? ma gandesc ca daca era asa eram anunțat sau ceva

| imiCariCoxu a răspuns:

Esti la mila examinatorului aici, unii accepta unii nu, sunt unii care au mai avut acte lipsa in dosare si tot au reusit sa dea examenul, la final completandu-se dosarul de catre instructor si inmanat examinatorului, asta daca nu esti ultimul de pe lipsa fiindca ii expira programul politistului.