| Șachi a întrebat:

Are voie un profesor universitar să îmi refuze participarea la parțial/examen pe motiv că n-am venit îmbrăcat la costum?

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Depinde de ce prevede regulamentul de ordine interioara. De regulă scrie că este necesară o ținută decentă. Dacă tu te-ai prezentat în tricou și bermude profesorul are tot dreptul să-ți ceară să vii la costum. Dacă veneai îmbrăcat decent nu-ți spunea nimic.

| Frank51 a răspuns:

Puterile unui profesor universitar într-un context din ăsta sunt astrale. Profesorul taie și spânzură la cursul lui și nimeni nu poate face nimic. Deci da, are voie chiar să-ți dea și o părere despre ținută.

| angel6lust a răspuns:

Ce scenariu de Doi Degeaba rolling on the floor.

| doctorandus a răspuns:

Daca nu esti la o universitate a unei secte, asemenea cerinte nu sunt normale.

Trebuie sa fii imbracat decent. Eu am absolvit două facultati, una in Romania și cealalta in Olanda, dar dupa cate-mi amintesc nu m-am prezentat acolo niciodata imbracat la costum.

| Șachi explică (pentru gabicoo):

Am propus un scenariu, pentru că ieri a zis că a vorbit asta, și a cam dat de înțeles că este obligatoriu.Prefer în hanorac.E decent.Am și flanelă(dar nu am luat-o până acum la facultate).

| Șachi explică (pentru Frank51):

Părerea ca părerea, dar poate să nu mă primească dacă vin în hanorac, în loc de cămașă/costum?