| Lavinia735 a întrebat:

Buna seara, am 16 ani, si un copil de 1 an, as vrea sa va intreb va rog nu stiu pe cine sa intreb, daca as putea pleca de la mama, cu copilul, ma cert in fiecare zi cu ea si cu cel cu care sta ea, trebuie sa le dau bani sa ies afara, tot eu trebuie sa fac rost de bani sa ia mancare, fiindca nici unul nu lucreaza cu contract de munca, mama nu mai lucreaza de 1 an,nu vrea, minte pe toata lumea ca este copilul ei si doar ea sta cu el, dar ea toata ziua sta pe telefon, ma pune de cate ori plange sa îl iau in brate, deși am coloana strâmbă, nu am fost la nici un control, doar cand am aflat ca am o mare infectie si se face un an de cand am aceasta infectie si zilnic pierd sânge, dar pe ei nu îi interesează , as vrea sa stiu daca imi puteti spune ce as putea sa fac, sau daca as pleca la fratele meu daca i-ar putea face ceva lui ..mulțumesc.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poti pleca la fratele tau, daca acesta te primeste. Anunta-ti mama la plecare, ca sa nu te dea disparuta. Nu are ce-i face fratelui tau. Tot ce poate face mama legal este sa depuna o actiune la judecatorie prin care sa solicite reintoarcerea ta la domiciliul ei si se va judeca iar in proces tu vei arata si dovedi tot ce ne-ai spus aici si precis i se va respinge actiunea.

| Simpatic a răspuns:

Esti oficial cea mai tanara mama de pe TPU...dar cu o poveste aiurea, ce sa-i faci platesti si te chinui pentru faptul ca faci copii la o varsta asa tanara fara sa ai o stabilitate financiara si un partener serios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi imediat la spital. Nu mai lua copilul in brate, invata sa spui nu. Nu poti lua copilul decat daca e mama lui de acord, preferabil acord scris in fata unui martor de incredere.

| Dana2103 a răspuns:

Un copil cu...copil. Vezi sa nu ajungeti pe la casa de copii.