| Holy97 a întrebat:

Buna seara! In data de 10.6 am primit citatie sa ma prezint in calitate de suspect. In data de 11.06 am trimis un email pentru comisie rogatorie. In 30.06 a rost respinsa pe motivul: Punerea in miscare a actiunii penale, luarea
mäsurilor preventive,incuviintarea de probatorii, precum si dispunerea celorlalte acte
procesuale sau masuri procesuale, nu pot forma obiectul comisiei rogatori. Acum trebuie sa aștept o noua citație sa ma prezint? Nu am antecedente penale. Doresc sa cooperez. Mulțumesc pentru eventualele sfaturi.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mergi personal si cu avocat (chiar de serviciu) la procurorul de caz si discuta cu el.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar fi bine sa te prezinti cat mai repede, nu sa astepti o noua citatie, ar putea sa fie cu mandat de aducere.
Si sa-ti angajezi un avocat sau sa soliciti unul din oficiu.

| Holy97 explică (pentru Ioandelasal):

Legal ar trebui o noua citatie din cate știu eu. Chiar politistul de caz a precizat ca imi mai trimite doua, dupa daca nu ma prezint o sa întocmească mandat de aducere.

| Holy97 explică (pentru Bula):

Nu stiu cine e procurorul...

Bula
| Bula a răspuns (pentru Holy97):

Vezi, cine semneaza citatia si cauta-l.

| Holy97 explică (pentru Bula):

Polițistul a semnato dar se pare că are ceva cu mine. A spus ca vrea sa ma audieze personal...de asta si respingerea comisie rogatorii...

| Mosotti a răspuns:

Pai de ce nu te duci? Trebuia sa te duci, nu sa dai mail.

| Holy97 explică (pentru Mosotti):

Am dreptul la comisie rogatorie. Nu dispun de bani sa ma deplasez 600km, deci 1200km dus -intors