Dupa nastere urmeaza concediul de lauzie (postnatal), de cel putin 2 luni si apoi precis isi va lua concediul pentru ingrijirea copilului.
Pentru a vedea ce face ar fi bine sa vorbesti cu doamna respectiva si o sa afli sigur.
''când se i-au ''? Serios? ''Doamna profesoaraa'', nu ma mir ca esti la cateogria de suplinitor...
Dacă nu ești în temă ia apa în gura ca să îți umpli gura si sa nu vorbești prostii doar de dragul de a fi citita
Pai invata dracu' sa scrii. Tot tu scrii aiurea, si tot tu te iei de mine? Vezi ca te-au mai corectat si altii, dar te-ai gasit sa te iei tocmai de mine. Pas GRESIT!
Ai uitat ce întrebare mediocră mi-ai pus? De aia m-am legat de tine, dacă nu ți-ai dat seama până acum. Dacă nu ești în temă taci.
Pai, ti-am facut observatie asupra greselii gramaticale. Ce n-ai inteles? Si nu imi spune tu mie sa tac, cand colo esti doar o amarata de suplinitoare!
Văd că ai probleme mult mai grave dacă nu îți înțelegi propria întrebare. Apropo de greșeală, vorbește cu un profesor de română, sigur îți va spune că meseriile nu sunt de genul feminin, e greșit să spui directoare, doctoriță, ș.a. Nu știu de ce îmi pierd vremea cu tine, am văzut câte răspunsuri nefolositoare ai dat, dar câte eronate, plus stilul de a te adresa oamenilor care nu ți-au făcut nimic... O da buna creștere e foarte rară!
Stii, pentru una care habar nu are sa scrie un cuvant, e cam imatur sa judeci educatia cuiva, doar din cateva raspunsuri. Poate unele le dau la misto.
Subliniez faptul că ai o gândire interesantă. După ce judeci un om dacă nu îi iei în calcul felul în care vorbește sau se comportă? Dai răspunsuri la mișto? 'La mișto ' vei avea si viața.
Tu sa ai grija de viata ta, ca daca vine una cu facultate, te da la o parte ca pe o masea stricata.
De câte ori să te mai sfătuiesc să nu vorbești despre lucruri despre care nu ai habar? Interesează-te cine poate fi profesor. Hai că te ajut. Mulți profesori au facultăți, master, participă an da an la examenul de titularizare pe care îl promovează cu note mari, însă nu pot ocupa un loc titular pentru că nu există în zona in care locuiesc fiind ocupate de persoane care au intrat în învățământ mai de mult. Deci acești profesori dezavantajați doar de faptul că s-au născut mai târziu, așteaptă o pensionare pentru a ocupa un post titularizabil, dar nu poți astepta o viață întreagă, nu? Așa că singura șansă de a munci este să vânez un post pe care există un titular care îl ocupă dar lucrează în alt domeniu sau știe dracu ce face si nu renunță definitiv la post. Există suplinitori cu master si cu nota 10 la titularizare. Îmi cer scuze dacă te-am supărat am crezut că din simplă răutate îmi vorbești așa nu mi-am dat seama că nu știi aceste lucruri, dacă nu crezi poți să te documentezi.
UtilizatorAlex întreabă:
MiraBurgertung întreabă: