Si unde anume ai vrea sa faci plangere?
Pe olx.ro sunt persoane atat cinstite cat si viclene.
Site-ul olx te avertizeaza ca tot ce cumperi si vinzi acolo, este PE PROPRIA TA RASPUNDERE!
Din pacate, nu poti sa rezolvi nimic!
In orice caz, am mai spus pe forumul asta, daca nu mergi personal sa vezi ce cumperi si sa ridici marfa, NU cumpara dupa olx!
Printre oamenii cu bun simt si buna credinta, sunt si foarte multi sarlatani, care ofera produse la un pret atat de mic, ca te doar farierii pun botul la oferta aia si automat iau teapa.
Pe siteuri gen olex cumperi doara cum era ca am uitata, era un cuvint ce se folosea acolo, ma rog, ceva ca plateai dupa ce venea curieru cu produsu, deci plateai aluia, ala iti da marfa si aia era tot.Deci sfatu meu daca cumparati de pe olex sa cumparati numai in felul asta.Livrare cu verificare mi se pare ca se numeste.Altfel nu cumperi, pa si la gara. oricine vinde ceva si n-are inclusa chestia asta ala e tepar, sarlatan cum zicea careva pe aici, deci nu cumperi indiferent de situatie
.
Ai mai putea cumpara cu plata prin PayPal iar ceva de f mare incredere unde nu ai cum lua teapa niciodata.
Ai putea depunde plangere dar grabeste-te pana acea persoana nu dispare cu banii tai.
Buna! Anul trecut, de Revelion, am inchiriat o vila fantoma tot de pe OLX. Am pierdut tot asa cam 10 milioane si am aflat ulterior ca aceeasi teapa si-au mai luat niste prieteni. Din pacate, plangerea n-a rezolvat nimic si daca il prinde, banii nu sunt inapoiati. Pentru noi, cel putin, a fost inutil.
Poti sa ne oferi mai multe detalii? Eu am fost acuzat de teapa acum cateva zile ( persoana nu a fost multumita de un telefon care avea mici defecte vizibile in poza, acesta amenintandu-ma cu plangerea la politie. insa nu a fost o teapa, i-am dat ceea ce a vrut. in fine ) deci o solutie ar fi sa depui plangere daca a fost o teapa chiar nasoala. gen sa cumperi un televizor si sa primesti o bucata de scandura sau mai stiu eu. ceva grav. in schimb ma insel ca se poate rezolva ceva. am mai citit pe net iar politia nu prea are un interes in acest domeniu insa de ce nu sa-ti incerci norocul. adica e vorba de 1000 lei pana la urma. sper sa-ti poti recupera banii IAR PE VIITOR SA AI ATENTIE MARE! si sa nu pui botu' la toti teparii iar de fiecare data cand cumperi ceva sa mergi pe premisa ca vanzatorul e tepar. Si iti doresc un an nou fericit doar cu noroc!