Da, trebuie sa depui placutele vechi.
Logic ca nu circuli cu masina fara numere... ce dracu nu ai permis?
E o treaba de fix 1 minut sa dai placutele jos din suportul ala de plastic, nu e fizica nucleara
Pai si imi elibereaza noile placute pe loc? Daca le dau jos acolo in parcare langa inmatriculare… dupa aia vin cu noile placute pe loc?
Si n am nevoie de ciocan sau cum naiba sa le dau jos?
Ciocan? Cum naiba sa le dai joc cu ciocanul? E un rahat de suport de plastic cu niste cleme...
Placutele standard de obicei se dau in cateva ore... cele preferentiale posibil in aceeasi zi daca te duci si depui actele la prima ora.
O sa vad cum pot sa fac….
Auzi, daca optez pentru preferentiale trebuie sa scriu ceva in cererea aia? Sa mai bifez o casuta? Sau cum se face daca optez pentru preferentiale?
Trebuie doar sa platesti taxa aferenta si sa spui cand depui cererea ce numere vrei
Daca nu le primesc in aceeasi zi e bai…. Am programare cam pe la 13 asa azi… si eu sunt departe de resedinta de judet… ma gandeam ca pe loc le elibereaza…
Aia e, ghinion, te duci fara masina
Daca am intarziere de 30 de minute dupa data programarii ma va primi oare? Chiar n am cum sa ajung la timp, e si trafic…
Habar nu am, depinde peste cine dai.
Dar daca tot iti faci programare... de ce sa nu o respecti?
Nu pot ca e prea mult trafic, e absolut imposibil… e mai mult decat ma asteptam… si prea putin timp ramas…
Trebuia sa pleci mai devreme.
Nu ma mai duc azi. Mai bine las pe luni. Decat sa ard gaz aiurea…
Nu puteamghici.
N ai idee unde pot plati placutele? Am fost la cec nu vor sa mi ia. Am fost la selfpay la profi nu au optiune
Alex765431 întreabă: