anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce anume va determina sa votati un om sau altul?

Răspuns Câştigător
| nicoleta_5825 a răspuns:

IMI VINE SA SPUN O GLUMA, DAR SA FIM SERIOSI, IN ZIUA DE AZI NIMENI NU MAI STIE DE CE VOTEAZA UN OM SAU ALTUL, PENTRU CA LA BAZA STA ACEEASI MINCIUNA.

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Votez in functie de calitatile pe care a demonstrat ca le are persoana respectiva, responsabilitate, umanitate...

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Sunt membra PNL!
Il voi vota pe Crin Antonescu!
Am incredre in el!
Sper sa faca ceva bun pentru Romania!

cristian
| cristian a răspuns:

Pe mine nu ma intereseaza votarea de nici o culoare.

daniela
| daniela a răspuns:

Stiu eu... modul de a se prezenta, modul de a vorbi, faptul ca nu promite lucruri imposibile sau daca promite numarul acestor promisiuni sa fie minime, felul sau de a fi, si bineninteles sa nu aiba idei opuse cu ale mele.

| cristi a răspuns:

Pana acum am votat doar de cateva ori si pot spune ca am incercat sa votez o persoana care mi s-a parut a fi varianta cea mai putin proasta.

| miriam a răspuns:

Eu pana acum nu am votat, poate de teama de a nu da un vot gresit, prefer sa nu votez, deocamdata ma rezum a da sfaturi, acestea fiind legate de ceea ce stiu sau de lucruri care mi s-au intamplat, pe care le-am trait...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oricum, eu nici nu mai votez, numai ca scriu ceva pe buletin sa nu ramina alb sa mi-l stampileze comisia. In orice caz, singura persoana careia i-as mai incredinta votul meu a ramas Adrian Vasilescu, viceguvernator BNR.

| CAsToReL a răspuns:

Densitatea osoasa a canditatilor

| jamesbond a răspuns:

Eu votez pe criteriul totul anti BASE, just that

Întrebări similare