| LisaJulie a întrebat:

Cum sa conving o persoana din București care nu merge la vot sa meargă la alegerile de duminica?

33 răspunsuri:
| gapb a răspuns:

100 de euro si se rezolva

suntserios
| suntserios a răspuns:

AUR da un hamburger

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cum argumenteaza? Ce are mai important de facut? E asa de departe sectia de votare? I-au placut toti primarii de pana acum? E multumita asa de mult de cum se misca lucrurile in orasul ala? De obicei nu prea ai cu cine... cei care nu voteaza au luat in brate aia cu "votul meu nu schimba nimic oricum" si nu prea ai ce le face.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca persoana este foarte incapatanata nu poti sa o convingi. Persoanele incapatanate pot fi convinse doar daca ele se vor lovi cu capul de pereti.

| J0B0MAT a răspuns:

Depinde cu cine vrei să o convingi să voteze. Dacă e vorba de aur sau psd, mai bine lasă să nu voteze.

| Yourshyguy a răspuns (pentru J0B0MAT):

Pai nu ar trebui sa voteze fiecare cu cine vrea?

| LisaJulie explică (pentru Yourshyguy):

Nu! După părerea mea Anca Alexandrescu nu trebuia lăsată sa candideze

| MihaitzaItza a răspuns (pentru LisaJulie):

Pe ce motiv?

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Eu vreau sa o conving sa îl voteze pe Drula sau pe Ciucu! Știu ca jurnalista de la Irealitatea nu are nicio șansă dar totuși e mai bine sa nu riscam

| LisaJulie explică (pentru MihaitzaItza):

Este o falsa și o mincinoasa! De când o interesează pe ea problemele capitalei? Trancaneste deoarece vrea sa pună și ea mana pe ciolan! In plus sta cu viitor condamnati penal!

Stai! E gluma nu? Sau AUR chiar da un hamburger celor care spun ca voteaza cu Anca Alexandrescu?

| angel6lust a răspuns:

Dă-i bani.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu o semi gluma. AUR Valcea cel putin a dat un hambuger pentru cei care au mers sa faca scandal la Alba Iulia de 1 decembrie

| J0B0MAT a răspuns (pentru Yourshyguy):

Ba da, dar dacă e vorba de convins pe cineva care nu vrea să voteze, mai bine să nu îl convingem să voteze cu extremiștii sau mafia psd.
Eu personal aș spune că lumea nu ar trebui să voteze cu extremiștii în nicio situație.Nici incompetenții de psd care de 30 de ani doar au furat nu sunt o variantă, dar dacă unora le place așa, aia e.

| J0B0MAT a răspuns (pentru LisaJulie):

Lasă nu mai convinge să voteze nici pe Ciucu care lăuda pe Lăbuță și ne spuneau nouă să votăm pe Antonescu că ce rău e ND.

Tu pe cine te-ai hotărât sa votezi?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu m-am hotarat

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru angel6lust):

Asa așa, o mită mica nu strică laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru LisaJulie):

Dar tu pe cine votezi?

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Din ce spui tu nu vrei neapărat doar să meargă la vot ci sa și voteze cu cine dorești tu. Fiecare are dreptul să aleagă. Însă daca vrei să-l "convingi" vino in discuție cu argumente solide, "palpabile". Tiranii mereu vor incerca să convingă prin constrângere.

| Yourshyguy a răspuns (pentru LisaJulie):

Si ar trebui sa tinem cont de parerea ta? E vreo problema daca am alta parere?

Femeia a stat ani de zile alături de Năstase, Geoana și Dragnea! Asta îți spune ceva?

| GamingSoloInRetea a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Ai votat cumva cu Simion și Georgescu?

| Yourshyguy a răspuns (pentru J0B0MAT):

Primul aspect ar fi cati ani au fost primari PSD la capitala (Halaicu, Videanu, Ciorbea, Lis, Basescu, Dan plus interimari, vs. Oprescu si Firea) si al doilea, defineste-mi extremismul si justifica-mi de ce o anumita persoana din politica actuala ar fi extremistă.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Ce legătură are una cu alta? Faci niste deducții total pe lângă. Nu stimabile, nu am votat și nu-i susțin.

| Yourshyguy a răspuns (pentru LisaJulie):

Spune-mi, atunci, un articol de lege care interzice candidatura unei persoane care a stat alaturi de acele enumerate ori de altele. Eu stiu ca doar o hotarare judecatoreasca iti poate interzice unele drepturi, in speta, de a candida, nu o parere personala. Te rog sa ma corectezi daca gresesc.

Eu îți spun doar cu cine a stat ea! Iar acum este Georgescu și Simion! Cei care au făcut în nenumărate rânduri declarații antisemite și susținere față de legionari!

| J0B0MAT a răspuns (pentru Yourshyguy):

Poți să întrebi chatgpt ca să îți spună de ce aur sunt extremiști sau să citești de ce specialiștii în studii politice și istoria fascismului, nazismului, îi cataloghează astfel, că eu m-am săturat de câte ori am explicat.
În politică un membru al unui partid nu e de unul singur, el face ceea ce spune partidul, iar în special Lăbuță e fidel lui Grindeanu, Ciolacu și alții. Și asta se vede din cele 8 apartamente pe care le au "părinții lui", construcții de blocuri peste morminte, chestii tipice psdiștilor. Nu e nevoie ca psd să conducă mai mulți ani într-un loc decât alții, lumea ar fi trebuit deja să își dea seama de ce e în stare PSD.

| GamingSoloInRetea a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

Pentru mine cine le ia apărea pro-rusilor, critica vaccinurile, neaga incalzirea globala și are o problema cu LGBT a votat cu ei! Dar nu vrea sa recunoască! Cine sunt acei tirani de care spui?

| J0B0MAT a răspuns (pentru darrio2007):

Nu votează pe nimeni că nu e din București.Mai ațâță lumea pe aici.