| RainWind a întrebat:

Cum se fac angajările la Glovo?
Ținând cont că e o multinațională, iar într-un oraș ca al meu nu are sediu (din câte știu eu), eu una nu am văzut vreun sediu de la Glovo, la mine în oraș.
Deci fără sediu, recepție și resurse umane cum pot să mă angajez la ei?
Depun un CV online sau cum fac?

Și legat de vehiculul de deplasare, cu ce vehicul se deplasează curierii Glovo, cu mașina personală sau primesc vehicul de serviciu?

Și dacă mă voi deplasa cu vehiculul personal voi plăti combustibilul eu sau îmi va deconta firma?

P.s. la mine în oraș am văzut doar băieți angajați pe Glovo. Credeți că în secolul 21, se mai ține cont de se* în anumite domenii? Adică totuși e secolul 21. Nu ar fi cazul să se angajeze și femei chiar și pe curierat sau în domeniul driving-ului?

9 răspunsuri:
| Xena20 a răspuns:

Glovo nu angajează curieri, glovo lucrează cu firme partenere iar firmele partenere angajează cu contract de munca. Și nici daca ai firma sau PFA nu mai poți colabora direct cu ei, doar cu firmele lor partenere care sunt deja. Și nu se face discriminare, se baga cine vrea, e accesul liber. Nu îți trebuie nici CV.

| Xena20 a răspuns:

Sunt n anunțuri date de firmele partenere glovo care caută curieri, caută pe net, găsești una ii contactezi și gata, te baga imediat

| DoarDorr a răspuns:

Nu cred ca se face discriminare. Am vazut o femeie cred ca in Bucuresti. Doar ca e foarte obositor si femeile nu rezista. Ele mai au si gospodaria, copii. Acum cu gerurile astea, nu-ti spun cum erau infofoliti curierii!

| DoarDorr a răspuns (pentru DoarDorr):

Nu, nu primesc vehicul de serviciu. Fiecare se descurca.
De aia multi prefera bicicleta.

| RainWind explică (pentru Xena20):

Firme partenere? Adică?
Idee e că... eu vreau să mă angajez ca livrator Glovo... cum iau legătura cu ei? Asta mă interesează pe mine.

| RainWind explică (pentru Xena20):

Păi și cum iau legătura cu firmele lor partenere? Asta mă macină pe mine.
Please!? Mi-am dat demisia din învățământ și sunt disperată să-mi iau un job... deocamdată mă bazam pe Glovo...
Mulțumesc!

| Xena20 a răspuns (pentru RainWind):

Ți-am explicat tot, nu înțeleg ce e neclar. Caută pe net anunțuri și vei găsi. Glovo nu angajează direct, angajează cateva firme partenere glovo, caută pe net anunțuri date de ele și o să găsești

Https://zipfleet.ro/ uite tocmai am găsit una

Găsești anunțuri la tot pasul, trebuie doar să cauți. Nu incerca la glovo direct ca nu te mai baga in seama acum nici măcar dacă ai firmă. Caută anunturi date de firmele astea partenere cu ei, alege una și contactează-i, te baga imediat, nu e nicio condiție nicio selecție nimic.