| xSNGHOSTx a întrebat:

Daca fac 18 ani in august, dar nu am cum sa-mi schimb buletinul pana atunci si merg in septembrie sa mi-l fac, mai am nevoie de un parinte? Va rog sa raspunda cineva care chiar stie

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu esti proprietar al locuintei de domiciliu atunci trebuie sa mergi cu un parinte pentru a semna de primirea in spatiu.

| xSNGHOSTx explică (pentru Ioandelasal):

Adresa o fac la bunici, si imi da bunica mea o foaie sa-mi pun resedinta acolo

| Ioandelasal a răspuns (pentru xSNGHOSTx):

Atunci unul dintre bunici trebuie sa mearga ori sa dea o declaratie pe propria raspundere la un notar public.

| eliancodrut a răspuns (pentru xSNGHOSTx):

REsedinta este una si domiciliul alta. La eliberarea cartii de identitate se stabileste domiciliul, nu resedinta. Resedinta poti sa o stabilesti dupa eliberarea cartii de identitate.
Poti sa-ti stabilesti domiciliul si la bunici, dar atunci trebuie sa mearga cu tine la Evidenta populatiei unul dintre bunici, care este proprietar al locuintei.

| darrio2007 a răspuns:

Indiferent de varstă, daca nu esti proprietar, ai nevoie de cineva care sa te ia in spatiu.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Da, este nevoie de un părinte, proprietarul apartamentului în care locuiești, care trebuie să semneze pentru că este de acord să te ia în spațiul locativ.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Da, ai nevoie de un părinte, deoarece nu eşti tu proprietarul imobilului părinţilor.

| Frumusica52801 a răspuns:

Poți sa mergi singur sa ți-l facii deoarece ești major laughing