Parerea mea este ca alegerile au fost foarte corecte, doar unii rau intentionati pot sustine contrariul.
Si fiecare poate sustine oricand un om politic, indiferent de functia pe care o ocupa acesta, atat inainte de alegeri, cat si dupa aceea, nu vad ce ar fi gresit in exprimarea parerilor.
Pe aici cam asa pare...
Nu stiu ce sa zic de corectitudine... Adica cu fix cateva luni inainte de campanie, anul trecut prin vara, a aparut CG ca ciuperca dupa ploaie si a facut valuri. A fost bagat in lista de candidati, si nu s-a facut nici o verificare despre trecutul lui in mod concret de catre nimeni. Ca pai fix cand sa fie ales de catre poporul prostit de balivernele lui, sa fie de fapt filat cu un an in urma de SRI despre un posibil trecut cu rusii si favoritism legionarist. Iar apoi sa se fi anulat alegerile.
Sunt doua erori de corectitudine aici.
1. Daca omuletul este nebun si a avut un trecut fraudulos, de ce a fost lasat sa mearga mai departe in campanie, daca tot ziceau SRI-ul ca era filat de mult?
2. Daca lumea, asa proasta cum a fost, l-a ales, de ce s-au anulat alegerile? Daca poporul a ales, pai trebuia ales ceea ce a iesit. Indiferent ca lua tara foc.
Asta e corectitudinea de care nu s-a dat dovada
Si asta nu e tot. La a doua alegere din anul acesta prin mai, aveam doi candidati in finala.
GS era tare in baston si castiga sigur alegerile ca tot prostimea era majoritara la votare. Insa pe la final, a arso nasol rau de tot, de parca chiar voia sa piarda. In loc sa stea in tara si sa lupte pentru pozitie, o ardea prin tari straine si manca rahat prin interviuri sa ne faca tara de ras. Unde a fost corectitudinea aici? De ce nu s-au bagat mai mult SRI-ul? Adica daca eu, simplu om de rand, am putut observa toata cascadoria asta, vrei sa zici ca SRI-ul nu a putut vedea? Ceva a fost la mijloc. S-au facut jocuri de putere puternice in spatele cortinei.
Nu spun ca trebuia ales CG sau GS, ca ambii sunt excroci si aerieni. Dar se vede clar cu ochiul liber, ca cine era mai competent pentru pozitia respectiva, a fost dat la o parte, si s-au bagat la putere doar oamenii cu influenta si cu un partid mare in spate. Si asa s-au orchestrat de mai bine de 35 de ani incoace, alegeri anticipate pe ascuns cu doar o singura varianta aleasa de catre guvern. Tot show-ul de circ care s-a facut pana acum la TV, a fost doar praf in ochii poporului.
Nu am spus de campania pentru alegeri ci strict de alegeri (zilele votarii).
Si, cum am spus, fiecare poate avea parerea lui, indiferent cat de corecta sau incorecta este.
Pai si in zilele de votarii au fost incorectitudini. La prima votare si alegere, faptul ca s-au anulat, iar la a doua, faptul ca unul dintre candidati era favorit de catre guvern iar celalalt nu. S-au facut masluiri. Nu vi s-a parut ciudat ca de fiecare data au ajuns in finala pe pozitia de presedinte, un candidat favorit de guvern si unul prost sau nebun? Practic guvernul a orchestrat in asa fel incat sa alegem dintre varianta pusa de ei si un om complet paralel cu realitatea.
Unde a fost corectitudinea in toate alegerile de pana acum? Ca e clar ca au fost alegeri doar de show. Noi ca popor nu am avut nici o putere. Am fost si suntem manipulati.
Asta-i parerea ta, eu am parerea mea. Nu s-au dovedit incorectitudini grave, care sa conteze la stabilirea candidatilor pentru turul 2 si apoi la stabilirea castigatorului.
Si nu ma refer la ce se spune ca a facut PSD, cu dirijarea unor voturi spre Simion, chiar in detrimentul propriului candidat sau, anul acesta, a candidatului comun cu PNL si UDMR.
"Nu s-au dovedit incorectitudini grave" deci au fost incorectitudini? Interesant...
Atât timp cât unii fac propagandă legionarilor și comuniștilor, cred că e chiar necesar ca ceilalți să facă propagandă democraților.
Eu nu am văzut alegeri mai fair play decât astea, când candidatul susținut de cele 3 partide aflate la guvernare de 30 de ani, pierde. Dacă cineva putea să fure alegerile, cei care au fost la putere o puteau face, dar ND e dovada că alegerile sunt pe bune și că românii s-au mai deșteptat.
"Eu nu am văzut alegeri mai fair play decât astea, când candidatul susținut de cele 3 partide aflate la guvernare de 30 de ani, pierde." dar mucusor a castigat?!?!
Când jignești un om printr-o poreclă bazată pe niște imagini care nu sugerează că s-ar scobi în nas, spre deosebire de Georgescu care a fost filmat cum se scobea în nas, să nu te aștepți că va crede cineva că ai capacitatea de a purta o conversație normală, decentă și argumentată pe niște subiecte destul de complexe precum ideologii politice, strategii de apărare, evenimente istorice, condiții geo-strategice sau mai pe scurt, politică.
"Când jignești un om printr-o poreclă bazată pe niște imagini care nu sugerează că s-ar scobi în nas, spre deosebire de Georgescu care a fost filmat cum se scobea în nas, să nu te aștepți că va crede cineva că ai capacitatea de a purta o conversație normală, decentă și argumentată pe niște subiecte destul de complexe precum ideologii politice, strategii de apărare, evenimente istorice, condiții geo-strategice sau mai pe scurt, politică." ai scris 72 de cuvinte care se pot rezuma la "meh nu imi place porecla"
Vreau să sugerez ipocrizia voastră și faptul că logica nu funcționează în mintea voastră, când voi jigniți un om care presupuneți că face ceva ce idolul vostru chiar a făcut, în public, pe video, needitat. Dacă voi nu vedeți că mintea voastră e paralelă cu realitatea nici printr-un lucru atât de ușor de probat, despre alegeri nici atât nu înțelegeți nimic. Voi dacă auziți mucușor, repetați, dacă auziți alegerile s-au furat repetați, dacă auziți Ucraina rea, repetați. Dar nu vă interesează că liderul vostru se scobește el în nas, nu altcineva, ori să vă informați despre alegeri, candidați sau istoria altor țări.
Zice de suntserios dar el mi-a raportat doua întrebări deoarece zicea ca jignesc votantii AUR și vaccinarea obligatorie este o încălcare a dreptului omului în opinia lui de aurist! Îți bați degeaba capul cu el
Oricum el raportează întrebările deoarece nu accept faptul ca este exact asa cum ai scris și eu și tu
Știu, de aia nu am mai continuat să îi mai explic ceva despre alegeri, căci am văzut că pur și simplu repetă ceea ce aude la CG și GS, fără să le treacă prin filtrul gândirii sau să le consulte cu ceva dovezi.De aia spun că argumentele logice nu au niciun efect asupra lor.Eu votanților CG/GS le mai spun doar să întrebe chatgpt-ul ce fel de partid e Aur, să îl compare cu alte partide asemănătoare, să vadă dacă ideologia lor e asemănătoare cu cea fascisto-comunistă, să vadă dacă există niște asemănători între CG și lideri extremiști precum Hitler, ori dacă se aseamănă cu rușii. Dacă și după ce văd că până și chatgpt-ul le va spune că aur e extremist, le va arăta câte asemănări există între ei și lideri fascisto-comuniști, atunci e clar că nimic nu îi poate face să înțeleagă realitatea. Dar bine, mulți cred că ar trebui pentru început să întrebe chatgpt-ul ce înseamnă comunismul, fascismul, legionarii, ce au făcut rușii și abia apoi să vadă cine se mai aseamănă. Asta pentru că statistic, vreo 50% dintre votanții aur nu au luat bacul și efectiv nu cunosc noțiunile astea.
Nu idolizez politicieni.
Nu îți pierde timpul cu el! Am argumentat cu surse din alte țări precum Germania, Olanda și Franța unde persoanele din comunitatea LGBT se pot căsătorii și pot adopta copii de ani de zile și sunt super dezvoltate, având legi aspre pentru persoanele care discriminează comunitatea LGBT! La fel și Singapore și Australia unde vaccinarea obligatorie și scoaterea banilor cash va fi implementata și el îmi spune ca acolo sunt dictaturi când de fapt sunt printre cele mai democratice, educate și dezvoltate țări! Dar el mi-a raportat întrebarea și a fost ștearsă
In cea mai puternica tara din lume (America) ai voie sa ii critici pe cei de la LGBTQ, religii etc.De ce? pentru ca ai dreptul la free speech. Dreptul la exprimare libera e cel mai important punct al fiecarei democratii, nu poti sa ai o natie unde ii cenzurezi pe cei care au o opinie diferita fata de anumite probleme/persoane din societate.Cat despre Singapore si Australia, ala e direct comunism, exact ceea ce tu urasti! De ce vrea statul sa stie ce fac eu cu banii sau de ce vrea statul sa ma vaccinez de raceala?!
Alegerile din 2024 au fost clar furate.Chiar daca nu prea il simpatizez pe Calin Georgescu pot spune ca modul in care ultimul tur de alegeri din 2024 a fost cancelled nu este democratic.Traim intr-o dictatura de extrema stanga in care cei de dreapta ori sunt bagati in puscarie ori sunt omorati.
Cam asa ceva, mai mult, lumea APLAUDA cand se uita cum acestia anuleaza orice forma de vot democratic...
Standarde duble ca de obicei.Peste tot in lume se intampla asta (mai putin pe twitter de cand a fost cumparat de Elon), dar in rest e jale.Majoritatea conservativilor sunt cenzurati de pe platforme ca Youtube tik tok etc in timp ce cei de stanga au drept la free speech ori unde.Conservativii de pe social media trebuie sa foloseasca un anumit limbaj ca sa nu fie banati etc. Uite ce I-au facut lui Alex Jones, omul care a prezis 9/11 de dinainte.Ce sa zic, imi este frica ca o sa ajungem si noi ca in VEST unde o sa ajungem sa fim cenzurati
Ne indreptam fara oprire in acea directie pe zi ce trece!
Si atunci de ce se mai face propaganda?
A primit 54% din voturi! Habar nu ai ce vorbești! 6 milioane de oameni l-au votat
Vorbeam de GS si despre cum votantii lui nu l-ar fi ales pe ND (logica simpla). Inapoi la scoala! (ca oricum n-ai terminat-o)
Dar tu ai terminat 12 clase? Doar asa de curiozitate
Incep de la toamna a 11-a mate info intensiv. Tu? Ai terminat un liceu? Daca da, ce profil?