| Anonimul151 a întrebat:

De câteva zile tot sunt sunat de un număr, și anume: +40 31 712 4349, pentru un așa zis "eveniment de sănătate". În primul rând eu nu m-am înscris la așa ceva, în al 2 Lea rand, toți din familie am fost sunați la diferența de câteva minute fiecare.

Am răspuns și I am întrebat numele companiei/firmei de la care mă sună. Au spus "de la un eveniment de sănatate". I am întrebat de câteva ori și același raspuns mi l au dat. Pe lânga asta a spus că nu se ocupă de orașul meu și ca ii transmite colegului său numărul meu, când eu nici nu i-am spus orașul.

Evenimentul asta se adresează persoanelor de 40+. Deci, dacă ii spui ca ai 20 de ani zice "Am înțeles, pe curând ", exact la fel de fiecare data.

Aceeași voce la toți din familie.
Mie mi se pare foarte ciudat.

Mie mi se pare că e un robot, pus de anumite persoane care încearcă sa fure diferite date personale pentru escrocherii.

Cand am pus întrebarea ca e robot sau operator real a zis ca e "Operator automat".

Unde pot face reclamatie? Unde pot sesiza aceste aspecte? Nu mai vreau sa fiu sunat de ăștia. Nu înțeleg de unde au numărul meu de telefon. Dintr o baza de date cel mai probabil, pe care ei au spart-o 100%. Voi ați pățit? V-au sunat și pe voi? Eu cred 100% că e un robot. Pentru că o persoană reală nu zice fix aceleași vorbe, cuvinte de fiecare dată. Fără nimic diferit.

Unde pot sesiza? Pe lângă politie.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Săptămânal suna cate un spammer din asta... Au fost atât de multe breșe de securitate inclusiv la Orange încât probabil sunt sute de baze de date cu numere de telefon.