Din mai multe motive. Exista o lungime de unda pe care functioneaza 3g-ul si 4g-ul, daca toata luma ar avea mult internet (si l-ar folosi) tot spatiul ala ar fi ocupat, iar internetul ar fi de proasta calitate, asa ca mai bine dai mai putin si are toata lumea.
Pe naiba in Romania e cel mai ieftin net din lume, ce sa faci cu 100 de gb pe mobil? eu am 2 gb si nu reusesc sa-i folosesc si folosesc mai tot timpul messnger apel video etc
Ofera internet atata cat se cere, poti sa-ti faci si abonamente de peste 10 gb daca vrei.
Dar de ce nu oferă nimeni 100GB internet?
Adică se suprasolicită releele de telecomunicații?
Da, se suprasolicita. Si cum s-a raspuns si mai sus, in Romania inca e bine, nu stiu exact preturile de afara, stiu ca in strainatate poti sa-ti iei abonamente cu mai mult internet, dar sunt si mult, mult mai scumpe, din acelasi considerent.
Din mai multe motive. Exista o lungime de unda pe care functioneaza 3g-ul si 4g-ul, daca toata luma ar avea mult internet (si l-ar folosi) tot spatiul ala ar fi ocupat, iar internetul ar fi de proasta calitate, asa ca mai bine dai mai putin si are toata lumea.
In Romania inca e bine. La Digi cel putin, platesti 4 Euro pentru 3 GB internet, 400 minute nationale si nelimitat mesaje in retea.
In Anglia, spre exemplu. Eu platesc la O2 10 lire pe 100 minute nationale, 100 mesaje si 1 GB internet.
anonim_4396 întreabă:
theodora_2847 întreabă:
anonim_4396 întreabă: