? ti se pare ca o duc bine? Multi din America, in special din tariile unde procuratul de arme este usor vin in Europa si se stabilesc.
Eu cred ca esti informat gresit. Pustanii ce spui tu nu au voie sa cumpere arme de foc, deci nu cumpara nici un pustan 12 -18 ani arma de foc, nu i se vinde.
Dar cum poate avea? Ilegal, aia e tot.Tu crezi ca in RO nu sunt oameni care au arme de foc ilegal? daca crezi ca nu sunt te inseli, deci arme cumperi daca ai bani si daca esti plecat de acasa, ma refer sa cumperi ilegal.
Toti cei care ai vazut tu ca sau impuscat, sanatosi mintal nu sunt, iar armele nu le-au cumparat legal de la magaizne, iti garantez asta.
Aici, ai voie sa cumperi arme de foc daca ai peste 21 de ani, asta pistoale, pusca ai voie de la 18 ani, dar depinde si de statul unde locuiesti.
Cel mai permisiv este Texas, unde ai voie sa porti armele la tine fara permis de port arma, deci orice arma vrei.
Dar de cumparat legal cumperi doar daca esti ok, adica daca esti certat cu legea, daca ai probleme medicale nu iti vinde legal nimeni nici o arma.
Dar poti cumpara ilegal, sau poti cumpara cum este cazul Texas de la o persoana fizica care vrea sa o vinda, caz in care devine legala tranzactia, fara acte, fara nimic. Dar nu este asa peste tot, in toata america.
Daca te simti in siguranta? Te simti in siguranta asa cum te simti si in RO, eu niciodata nu m-am simtit amenintat de ceva, sau cineva aici.
Luam exemplu dat de tine batai in trafic, ia gandeste, ai voie sa ai arma la tine, tu mai ai curaj sa te duci sa te iei de unu in trafic? Sau scoti cutitu la el, vrei sa-l bati, mai ai curaj? Nu mai ai, te gandesti, ba, daca asta are pistol si ma impusca
cam asa gandesc oamenii.
Portul armelor de foc nu duce la mai rau, ba dimpotriva, tempereaza pe cei care cauta scandal
nu mai ai curaj sa vii sa te iei de mine ca nu stii ce am in masina, sau in buzunare, asa ca te gandesti de cateva ori inainte sa incerci ceva.
Eu sunt pentru ca oamenii sa poata cumpara arme de care doressc desi cred ca sunt printre foarte putinii romani de aici care nu are pistol si nici pusca
, dar sunt pentru, este alegerea fiecaruia dea alege ce vrea sa aiba, daca poate si este sanatos mintal.
De ce guvernantii sa aiba arme si populatiua nu? De ce le este frica alora din UE, sau din RO? Cind esti cinstit, cand iti vezi de treaba ta, nu se leaga nimeni de tine.
Asa ca mai sunt nebuni, stai tu linistit ca aia nebunii te poate omora si fara pistol, ia un cutit te taie, sau cum a fost in Franta s-a urcat in camioane, autobuze ce mai erau si au dat cu masinile peste toti oamenii.
Daca unia is nebuni, nu trebuie sa interzicem totul din cauza lor. Asa cum am spus, te poate omora cu un cutit, hai sa interzicem si cutitele nu?
Concluzia? Eu locuiesc in Texas si ma simt in siguranta. Sa vorbeasca cei care locuiesc aici, nu voi de acolo doar pe ce vedeti la TV sau ce povesti mai vi se spune.
alesutai1111 întreabă: