| GamingSoloInRetea a întrebat:

Hillary Clinton se întoarce în politica ce ziceți? Dacă va candida în 2028 la prezidențiale are șanse sa câștige? Nu cred ca după tot fiascoul pe care îl face Trump vor mai vedea republicanii Casa Alba! As dori sa știu ca exista democrație în cea mai libera țară din lume din nou!

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred, daca ar fi vrut sa se intoarca ar fi candidat anul trecut.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

E si de aia numai plouă, da i incolo

| relian a răspuns:

Democratie in cea mai libera tara din lume, este atunci cand nu sunt democratii la conducere.
Nu mai te lasa indoctrinat de toate cacaturile. Vorbesti din ce ti se arata la TV, vino si locuieste aici, traieste aici, munceste aici, apoi poti sa dai dai cu presupusu.
Democartii= comunisti. asta e tot.
Ce face Trump? Afla ca acum is la conducere republicanii, nu doar ca presedinte si congresu e tot republican, deci oamenii au votat atit presedintele cit si congresu.

Tot fiasco ce face Trump adica? Folosesti niste cuvinte de nici tu singur nu stii ce voiai sa spui laughing
Nu pune botu la propaganda comunista a democratilor.

| GamingSoloInRetea explică (pentru relian):

Republicanii nu primesc imigranti! Cum sunt aceștia pro democrație! Hillary ar fi acceptat toți imigrații și le-ar fi dat și locuri de munca

| relian a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Bati cimpii. Ia mai informeaza-te, SUA are program de imigrare.Tu indiferent cum ai fi, democart sau orice, cum ai accepta imigranti, legal sau ilegal?
Vezi aici e problema, aici voi sunteti cam pe dinafara. Republicanii nu vor imigranti ilegali pricepi?
Daca o tara are deja un program de imigrare, deci ceva legal, tu ca si democrat ce faci? Ce faci democratii, sau spun ca ar face, incalca lege. Adica cum sa primesti imigranti ilegali odata ce tu ai program de emigrare, este non sens, incalcare a legii clara.

Legat de ce spui tu republicani nu vor, astea is basme, adica minciuni. Cauta si vezi ca Obama, stii ca el este democrat da? In mandatu lui, el personal ca si presedinte stii cea propus?

Nu stii, dar iti zic eu, a propus sa se inchida acest program de emigrare, adica sa nu mai vina emigranti deloc.
Bine nu arunc in el, pentru ca si altii presedinti au propus asta, chiar si Trump, doar ca congresu nu a aprobat.

Vreau sa iti arat ca democratii tai aia buni, au propus sa nu mai vina imigranti in SUA,
Nu spun sa ma crezi pe mine, cauta, aceasta informatie este publica, o gasesti pe internet.Cred ca obama a propus asta de 2 ori daca nu ma insel.

Lear da locuri de munca? Tu crezi ca locurile de munca in SUA apar asa cu milioanele? Problema care se pune este a imigrantilor ilegali, iar eu sunt total impotriva imigrantilor ilegal, dupa mine i-as imbarca pe toti in avioane camioane si i-as trimite de unde au venit.
Este impotriva legii sa mergi ilegal undeva, asta este problema, nu de imigrantii legali.

Acesti imigranti ilegal, in primul rand nu platesc taxe, nu ai cum sai fortezi, pentru ca nu apar nicaeri,
Ei vin cita frunza cita iarba, locuri de munca nu pot fi asa de multe citi imigranti ilegal vin.
Ca urmare nivelul de trai al celor legali scade din cauza acestor deberdei, acestor oameni care incalca legea.
Un de asta ilegal munceste pe orice, locuieste in conditii de sobolani, iau locurile de munca a celor legali, pentru ca angajatorii aia mici si mijlocii prefera sa de aluia jumate sau mai putin decat ar da unuia legal.

Tu esti departe, habar nu ai cu ce se mainca astea. Daca tu esti pentru ilegalitati asa cum fac democratii esti o persoana rea, nu esti bun, logic

Democratii nu au cum sa accepte toti imigranții pentru ca se face haos, democartii doar dau din gura, asta este slogan electoral, de ce?
Democartii se bazeaza pe populatia hispanica care este aici legala, care au rude ilegale aici, care au rude care ar veni ilegal si cand aud vai Democratii daca ar fi iar lasa pe ai nostri sa vina, asa atrag democartii voturi, niste tilhari, niste fomisti.

Deci dupa mine, in noaptea asta de as avea putere, i-as salta pe toti ilegali si Iasi trimite de unde au venit.,\Nu ai ce cauta frate ilegal undeva, este logic.
Tu daca te-ai trezi cu cineva peste tine in casa, fara sa il inviti, cum ar fi?
Uite asa, mi se scoala mie sa vin in casa ta, ma pun in patul tau, sa vad ce spui laughing daca tu esti pentru ilegalitati, vin iti iau si femeia laughing daca sunt mai tare, sau vin cu gasca nu poti sa faci fata, hai sa facem asa, legea junglei ca asa iti place tie sau democratilor.

Mai ai de mincat amice, pune si analizeaza pune si invata, lasa jocurile, lasa povestile, realitatea este alta, nu ce auzi tu pe unde auzi.
Legat de emigranti, anual vin aici 55 de mii de emigranti asta legal, deci cu program.
Cind vrei emigranti nu lasi sa vina la tine orice rapanos, asa sa sara gardu sa te trezesti cu el la tine in curte.
Futuva in gura cu democratii vostri cu tot laughing

| gabicoo a răspuns:

Nu va candida. Democrații au pierdut alegerile de fiecare dată când a candidat o femeie: în 2016 când a candidat Hillary Clinton și în 2024 când a candidat Kamala Harris. Plus că dacă un partid a înregistrat un insucces cu un candidat în nici un caz nu va reveni cu același în alegeri ulterioare. Chiar dacă Hillary Clinton a câștigat votul popular în 2016. În istoria SUA un singur candidat învins în alegeri a revenit și a câștigat alegerile următoare - este vorba despre Richard Nixon, dar condițiile au fost excepționale fiind vorba despre implicarea tot mai mare a SUA în războiul din Vietnam o dată cu administrația Kennedy.

| Cinic a răspuns (pentru gabicoo):

In opinia mea hillary clinton nu o sa piarda pentru ca este femei ci pentru ca este la fel de delulu ca si kamala. Este complet detasata de realitate ca si kamala sau ca si lasconi de la noi. Iataia este dominata de georgia meloni care este femeie si moldova de maia sandu care este tot femeie. Problema cu kamala si cu clinton este ca nu intelege unde se afla voturile. Voturile sa afla in clasa muncitoare, blue colar workers, midle class sau cum vrei tu sa ii spui. Daca iti incepi o campanie pe umarul lgbt si a feminismului extremist si " incluziunii" ai sanse foarte mici de castig pentru ca paturile astea reprezinta o foarte mica parte din populatie. Societatea este carata in spate de agricultori, sudori, mecanici, muncitori in fabrici si abatoare, maturatori pe strazi si lucratori in fastfood si restaurante. Asa a fost din todeauna. Daca vrei sa reprezinti o minoritate fa-o macar fata de oameni cu handicap sau oameni bolnavi care nu si-au ales ei asta. Meloni si maia au intels aata si au batut moneda pe mase nu pe elite sau pe o agenda " la moda". Din acelasi motiv a castigat si kremnilescu si simion ambele tururi, nu pentru ca au vreun plan sau pentru ca sunt destepti ci pentru ca au inteles ce vor masele. Din pacate pentru noi roamanii viitorul este foarte trist pentru ca avem de ales intre un putinist si un om al sistemului. Unul care vrea sa linga bocancul de la moscova si altul care este gata sa se lase regulat de vest si nato. Ce ma bucura in schimb este ca vad ca generatia Z si generatia de mileniali nu mai pot fii cumparati cu 2 mici si o bere si o stire pe antena 3. Pe deoparte vreau sa lasam ciuma rosie in spate si pe de alta nici nu vreau sa devenim pasalacul moscovei. Vreau o roamanie europeana dar care are testicule. Gen cum a devenit polonia. Doar ca polonia isi poate platii pretentiile cu cea mai puternica armata din europa in timp ce noi putem sa platim cu nr 1 la videochat si asistati sociali.

| sabin89 a răspuns (pentru gabicoo):

Vrei să detaliezi puțin? Nixon a venit ca președinte în '69. În ce fel au influențat "condițiile excepționale" alegerea sa? Nu zic că nu au influențat, dar nu înțeleg eu. Kenedy murise în '63.

| gabicoo a răspuns (pentru sabin89):

La implicarea tot mai mare a SUA în războiul din Vietnam mă refeream - începută o dată cu JFK. Exprimarea mea a fost deficitară - dar mă bucur că totuși este cineva pe TPU, care să mă tragă de urechi.

| Cipi1212 a răspuns:

Sper sa aibă șanse.

| Xena20 a răspuns:

Sa speram!